Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στο franchise

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εμπειρία, εγγύτητα και ευελιξία

Γίνετε μέλος της οικογένειας BookieCo

Ποιοι είμαστε

Η BookieCo Betting Stores Ltd είναι η νέα στοιχηματική εταιρεία που ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην Kυπριακή αγορά. Δημιουργήθηκε από ειδικούς με πάνω από 20 χρόνια επιτυχίας στον διεθνή στοιχηματικό τομέα. Μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με πάνω από 50 υποστατικά σε όλη την Κύπρο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή την καλύτερη στοιχηματική εμπειρία στα υπερσύγχρονα καταστήματα μας, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, με τις ψηλότερες αποδόσεις στην αγορά και τις καλύτερες προσφορές στο επίγειο στοίχημα. Μέλημα μας είναι να σεβόμαστε καθώς και να προστατεύουμε τον καταναλωτή γι’αυτό και στηρίζουμε έμπρακτα το υπεύθυνο στοίχημα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων Κύπρου.

Εταιρικη κοινωνικη ευθυνη

Ως εταιρεία, έχουμε ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και η στρατηγική της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ευθύνη, όσον αφορά το σύνολο, τους υπαλλήλους της εταιρείας μας, τους πελάτες μας καθώς και το περιβάλλον. Στην «BookieCo» πιστεύουμε πως το ανθρώπινο δυναμικό μίας επιχείρησης αποτελεί την κινητήρια δύναμη της συνολικής επιτυχίας της, γι’ αυτό και επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού μας καθώς και των αντιπροσώπων μας. Προωθούμε δίκαιες πρακτικές απασχόλησης, παρέχοντας ασφαλείς και υγιείς συνθήκες εργασίας, ευέλικτα προγράμματα εργασίας και ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας. Γνωρίζοντας τον κίνδυνο που συνδέονται οι δραστηριότητες της επιχείρησής μας, προωθούμε τον υγιή τρόπο παιχνιδιού και την προστασία των παικτών.

Στην «BookieCo» αναλαμβάνουμε δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιούμαστε και όχι μόνο. Στηρίζουμε τον αθλητισμό με έμφαση στις τοπικές αθλητικές και γυναικείες ομάδες, που συνήθως παραμελούνται και δεν τυγχάνουν αντίστοιχης αναγνώρισης και στήριξης, προσφέροντας τους την δυνατότητα υγιής ενασχόλησης. Ως εταιρεία έχουμε λάβει μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, την προώθηση της ανακύκλωσης, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, καθώς και την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της εταιρείας.

Αντιπρόσωποι

Λευτέρης Ελευθερίου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Σωτήρα.

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 16 χρόνια. Για 10 χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και έπειτα στον Εθνικό Άχνας και στην Αλκή. Με την φανέλα της Εθνικής Κύπρου έπαιξε 26 φορές! Τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται στον στοιχηματικό τομέα σε πρακτορεία στοιχημάτων και με την φανέλα της BookieCo αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο!

Πασχάλης Μιχαήλ

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στις Βρυσούλλες.

Με εμπειρία 15 χρόνων στον στοιχηματικό τομέα σε πρακτορεία στοιχημάτων, εμπιστεύτηκε την BookieCo για την μετέπειτα του επαγγελματική του πορεία!

Γιώργος Τίκκης

Αντιπρόσωπος της εταιρείας μας με υποστατικό στο Παραλίμνι, με διεύθυνση Γρίβα Διγενή 30.

Με προηγούμενη πολυετή εμπειρία 18 χρόνων σε πρακτορεία στοιχημάτων, εμπιστεύτηκε την BookieCo από τα αρχικά στάδια της εταιρείας και αποτελεί έμπιστο αντιπρόσωπο μας.

Μιχάλης Πιττιρής

Υπεύθυνο πρόσωπο της εταιρείας σε υποστατικό στο Παραλίμνι με διεύθυνση Γρίβα Διγενή 30.

Από το 1996 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε πρακτορεία στοιχημάτων. Η πολυετής εμπειρία του στον τομέα αυτό, τον κάνει αναμφισβήτητα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας.

Θεοδώρα Χαϊλή

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας BookieCo x ΟΠΑΠ στην Δρομολαξιά, Ελευθερίας 12.

Αν και απόφοιτος σχολής ενδυματολογίας, ακολούθησε και ανέλαβε την οικογενειακή επειχήρηση με μεγάλη επιτυχία. Πλέον μετρά 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Γιώργος Μουλαζίμης

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποκατάστημα της εταιρείας στο Παραλίμνι με διεύθυνση: 1ης Απριλίου 166.

Απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με πτυχίο Sports Science. Το πάθος του για τον αθλητισμό τον ώθησε να ασχοληθεί με τα αθλητικά στοιχήματα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, εργάζεται εδώ και 6 χρόνια σε πρακτορεία στοιχημάτων.

Πανίκκος Κυριάκου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Λάρνακα στην διεύθυνση, Σπύρου Κυπριανού 90.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Επιχειρηματίας στον χώρο εστίασης με γνωστή καφετέρια στην επαρχία Λάρνακας. Από το 2017 δραστηριοποιείται και στον τομέα των στοιχημάτων και συγκεκριμένα στο επίγειο στοίχημα με μεγάλη επιτυχία.

Δήμος Δημοσθένους

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Μοσφιλωτή.

Τα τελευταία 24 χρόνια ασχολείται με τον επίγειο στοιχηματικό τομέα.

Νικόλας Χριστοδούλου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Πάφο στην διεύθυνση, Ακαμάντιδος 35.

Με πολύχρονη στοιχηματική εμπειρία εμπιστεύτηκε την BookieCo για την μετέπειτα του επαγγελματική πορεία.

Παναγιώτης Χριστοφή

Αντιπρόσωπος της εταιρείας μας με υποστατικό στην περιοχή Αγίου Δομετίου Λευκωσίας με διεύθυνση, Κυριάκου Μάτση 47.

Τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στον επίγειο στοιχηματικό τομέα.

Ζωή Σωτηρίου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Πύλα, Ακροπόλεως 1.

Περήφανη εκπρόσωπος της εταιρείας μας, με πολύχρονη εμπειρία στον στοιχηματικό τομέα.

Ραφαέλλα Πασχάλη

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Λάρνακα στην Κυριάκου Μάτση 10.

Με πολλή ενέργεια και θέληση για μάθηση ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον επίγειο στοιχηματικό τομέα με το ξεκίνημα της BookieCo.

Κανέλλος Ψαρράκος

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Αραδίππου, Παύλου Μιχαηλά 4Α.

Με προηγούμενη εμπειρία στο τμήμα αποδόσεων της εταιρείας ακολούθησε την επαγγελματική του πορεία ως υπεύθυνο πρόσωπο σε πρακτορεία στοιχημάτων της εταιρείας.

Πέτρος Αδάμου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας BookieCo X ΟΠΑΠ στην Αραδίππου, Αγίας Λαύρας 7.

Η ενασχόληση του στο πρακτορείο στοιχημάτων ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο. Το ενδιαφέρον του στα αθλήματα είναι αυτό που τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση, στο πρακτορείο στοιχημάτων.

Μαργαρίτα Χριστοφόρου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Λάρνακα στην Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής 21.

Η επαγγελματική της πορεία στον επίγειο στοιχηματικό τομέα ξεκίνησε μαζί με το ξεκίνημα της BookieCo και έκτοτε αντιπροσωπεύει επάξια την εταιρεία μας.

Πένυ Zhecheva

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Κοκκινοτριμιθιά, με διεύθυνση Ελευθέριου Βενιζέλου 2Α.

Με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων εντάχθηκε στον στοιχηματικό τομέα με μεγάλη επιτυχία.

Κρίνος Βούρκου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Κοκκινοτριμιθιά, με διεύθυνση Ελευθέριου Βενιζέλου 2Α.

Με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στον επίγειο στοιχηματικό τομέα εμπιστεύτηκε την BookieCo για την μετέπειτα του επαγγελματική πορεία.

Χρίστος Βιολάρης

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στο Δάλι, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'21.

Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον επίγειο στοιχηματικό τομέα. Η εμπειρία, οι γνώσεις καθώς και το πάθος του για τον συγκεκριμένο τομέα τον καθιστά πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας μας.

Ελένη Φώκου

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας BookieCo x ΟΠΑΠ στο Κίτι, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'47.

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών εμπιστεύτηκε την BookieCo ως πάροχο αθλητικών στοιχημάτων για την επιχείρηση της.

Αντώνης Μακρής

Υπεύθυνο πρόσωπο στο υποστατικό της εταιρείας στην Ξυλοφάγου, Αναστασίου Μανώλη 47.

Με πολύχρονη εμπειρία στον επίγειο στοιχηματικό τομέα, εμπιστεύτηκε την BookieCo για την μετέπειτα του επαγγελματική του πορεία!

Γιάννης Πουλλής

Αντιπρόσωπος της εταιρείας μας με υποστατικό στην Λεμεσό, με διεύθυνση Βασιλέως Γεωργίου Β’34.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του επίγειου στοιχηματισμού εδώ και αρκετά χρόνια και εμπιστεύτηκε την BookieCo για τη μετέπειτα του επαγγελματική πορεία.

20

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

100%

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ ΛΥΣΗ