Δημοσίευση

11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα το μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Απουσιάζει το σούπερ ντέρμπι που λέμε, αλλά και πάλι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι επιλογές αμέτρητες.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΔΟΞΑ (18:00)

Οι «ερυθρόλευκοι» και φέτος παρουσιάζουν ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Αν και προηγήθηκαν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στους πρωταθλητές, τελικά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν 2-1 από τον Άρη εκτός έδρας. Απέναντι στην χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος (Δόξα) θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι όσο περνάνε οι αγωνιστικές και δεν παίρνουν τουλάχιστον τον πρώτο τους βαθμό, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ (19:00)

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στα ψηλά σκαλοπάτια. Σίγουρα και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν θα χαλούσε κανένα στον Εθνικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουν για τη νίκη. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται και από δύο μεγάλες νίκες σε ντέρμπι κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ (19:00)

Λογικό φαβορί το ΑΠΟΕΛ με βάση αυτά που μας έδειξαν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες. Μάλιστα οι γηπεδούχοι στα τελευταία οκτώ μας πρωταθλήματος είναι αήττητοι και μάλιστα στα τελευταία έξι μετράνε ισάριθμες νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν σαν σίφουνας από τη Λάρνακα, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 0-3.