Δημοσίευση

15η αγωνιστική με ΑΕΚ-Ομόνοια, Άρης-Ολυμπιακός

Με άλλες δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα, εκεί όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια. Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς ο Άρης ταξιδεύει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και είναι το φαβορί για τη νίκη.

ΑΕΚ-Ομόνοια (19:00)

Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ που δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Οι “κιτρινοπράσινοι” προέρχονται από έξι σερί νίκες και θέλουν να αυξήσουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην Ομόνοια. Το έργο όμως των ποδοσφαιριστών του κ.Όλτρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μην ξεχνάμε ότι οι “πράσινοι” κέρδισαν την ΑΕΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 3-2. Όσον αφορά τώρα την Ομόνοια, η ομάδα προέρχεται από δύο σερί νίκες και δείχνει να περνάει την αγωνιστική κρίση των προηγούμενων μηνών. Για να μπορέσει όμως να εισέλθει στην πρώτη εξάδα και να ευελπιστεί σε καλύτερες μέρες θα πρέπει να κερδίσει και αγώνες ντέρμπι σαν αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός-Άρης (19:00)

Η έλευση του Μάκη Σεργίδη άλλαξε την ψυχολογία στον Ολυμπιακό και δεν είναι καθόλου τυχαίο οι δύο εκπλήξεις κόντρα σε Πάφο και Ανόρθωση και μάλιστα εκτός έδρας. Οι “μαυροπράσινοι” πήραν δύο βαθμούς από τις συγκεκριμένες ομάδες σε δύσκολες έδρες και ξέφυγαν από τον πάτο της βαθμολογίας. Λέτε να κάνουν νέα έκπληξη κόντρα στον Άρη; Σίγουρα η αποστολή τους είναι και πάλι πολύ δύσκολη κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις επιτυχίες στο αποψινό παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την τιμωρία του και αυτό είναι πού θετική εξέλιξη για την ομάδα της Λεμεσού.