Δημοσίευση

17η αγωνιστική με ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακό και Δόξα-ΑΕΛ

Με άλλες δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 17η Αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος το οποίο εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και τη φετινή χρονιά. Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η Δόξα την ΑΕΛ. Το αποψινό μενού είναι γεμάτο και με τέσσερα παιχνίδια από την Πρέμιερ Λιγκ. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Νιουκάστλ. Τέσσερα παιχνίδια έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ με τους τρεις πρωτοπόρους να έχουν εκτός έδρας αποστολές.

ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Να μπει με το δεξί και στο 2023 θέλει το ΑΠΟΕΛ και να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του που άρχισε προς τα τέλη του 2022. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από την επιστροφή στις νίκες για το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Να θυμίσουμε ότι το ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο ματς του 2022 έφερε ισοπαλία κόντρα στον Άρη εκτός έδρας και σταμάτησε το νικηφόρο σερί του αλλά όχι το αήττητο σερί του. Σίγουρα είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό. Η απουσία του δαιμόνιου Μαρκίνιος είναι σημαντική για το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν θεωρούμε ότι θα επηρεάσει στον μέγιστο βαθμό τους “γαλαζοκιτρίνους” που δεν θα καταφέρουν στο τέλος να επικρατήσουν του Ολυμπιακού. Οι “μαυροπράσινοι” γνωρίζουν ότι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και θα παίξουν χωρίς άγχος και ότι βγει. Αν καταφέρουν να πάρουν βαθμό θα είναι μεγάλη έκπληξη.

ΔΟΞΑ-ΑΕΛ (19:00)

Με νέο προπονητή θα παρουσιαστεί στο σημερινό παιχνίδι η Δόξα και συγκεκριμένα με τον Λίτο Βιντιγκάλ να πραγματοποιεί το επίσημο του ντεμπούτο κόντρα στην παλιά του ομάδα που τον έφερε πρώτη φορά στην Κύπρο. Η Δόξα ηττήθηκε με το βαρύ 0-3 στο τελευταίο ματς του 2022 και το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων πλήρωσε ο κ.Σέου που αποτέλεσε παρελθόν από την προσφυγική ομάδα. Η Δόξα κινδυνεύει και θα προσπαθήσει να πάρει βαυμό ή βαθμούς απόψε. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην ΑΕΛ που δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά. Επίσης, για να ελπίζουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα οι ποδοσφαιριστές του Τσβέντομιρ Γιανέφσκι τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζουν.