Δημοσίευση

19η αγωνιστική με ΑΕΚ-Άρης και Απόλλωνας-Ανόρθωση

Κυριακή με πολύ μεγάλα παιχνίδια στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και ακολούθως ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση. Μεγάλο παιχνίδι έχουμε και σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τότεναμ να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Άρσεναλ που δείχνει ικανή να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Δράση έχουμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο.

AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (17:00)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πολύ υψηλούς στόχους την φετινή περίοδο. Είναι γεγονός όμως ότι η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Οι Λαρνακείς στο τελευταίο τους παιχνίδι πρωταθλήματος εξήλθαν ισόπαλοι (0-0)κόντρα στην Ανόρθωση και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Επίσης, μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου ητήθηκαν με το βαρύ 4-0 από τη Νέα Σαλαμίνα και αποχαιρέτησαν πρόωρα τον θεσμό. Από την άλλη η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι εάν θέλει να κλείσει την παρένθεση των ισοπαλιών (στα τελευταία πέντα παιχνίδια μετράει ισάριθμες ισοπαλίες), θα πρέπει να αποδράσει με το διπλό και να στείλει το μήνυμα ότι μπορεί και όταν βρεθεί στα δύσκολα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (19:00)

Μπορεί να ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό την Πάφο ο Απόλλωνας (2-2), όμως μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην ΑΕΛ. Από την μια το ψυχολογικό και από την άλλη το γεγονός ότι έπαιξαν μέχρι τα πέναλτι, όλα αυτά θα πρέπει να μην επηρεάσουν την ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη που θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει την “Κυρία”, αν θέλει να ελπίζει για κάτι καλό την φετινή χρονιά. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πήραν βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ με τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο ο οποίος θα κοουτσάρει και απόψε την ομάδα της Αμμοχώστου. Το γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο πλέον ένα πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα, αλλά οφείλουν να κερδίσουν για να ελπίζουν μέχρι τέλους.