Δημοσίευση

23η αγωνιστικη με Ομόνοια-Άρης, ΑΕΚ-Ακρίτας

Με άλλες δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 23η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ακρίτα και δύο ώρες αργότερα, η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Άρη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δράση απόψε έχουμε και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΑΕΚ-ΑΚΡΙΤΑΣ (18:00)

Απίστευτη πορεία πραγματοποιεί φέτος η ομάδα της Λάρνακας που δείχνει ικανή να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο στην ιστορία της. Παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που λίγο πριν την ολοκλήρωση της Πρώτης Φάσης του πρωταθλήματος, βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Καρμιώτισσας και αύξησε το νικηφόρο σερί της. Σίγουρα απέναντι στον ουραγό Ακρίτα είναι το ακλόνητο φαβορί.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΡΗΣ (20:00)

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ομόνοια την φετινή χρονιά που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο αν θέλει να πετύχει κάτι την σεζόν που διανύουμε. Η τεσσάρα που δέχθηκε από την Ανόρθωση της δημιούργησε περισσότερο προβληματισμό. Το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων πλήρωσε ο προπονητής Γιανίκ Φερέρα ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν. Αμέσως μετά η διοίκηση της Ομόνοιας προσέλαβε ως προπονητή τον Σοφρώνη Αυγουστή ο οποίος σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «πρασίνων» κόντρα στον Άρη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για είσοδο στο πρώτο γκρουπ, διαφορετικά θα γίνουν πού δυσκολότερα τα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δύσκολα με ανατροπή της Δόξας και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Κόντρα στην Ομόνοια όμως έχουν δύσκολο τεστ και κυρίως τώρα που έρχεται και με νέα τεχνική ηγεσία. Πάντως ο Άρης εάν θέλει να κερδίσει το αποψινό ματς θα πρέπει να βελτιωθεί τόσο αμυντικά αλλά κυρίως και επιθετικά, βρίσκοντας πιο εύκολα δίχτυα.