Δημοσίευση

Αγωνιστική δράση με σούπερ ντέρμπι Τσέλσι-Λίβερπουλ!

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην μαγευτική Πρέμιερ Λιγκ έχουμε απόψε και δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Σίγουρα οι δύο ομάδες είχαν εντελώς διαφορετικούς στόχους την φετινή σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σίγουρα το έργο των γηπεδούχων είναι πολύ πιο δύσκολο καθώς έμειναν αρκετά πίσω.

Δράση και στο Copa del Rey με τον μεγάλο επαναληπτικό (ημιτελικό) ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Οσασούνα.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΤΣΕΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)

Ξεκίνησαν με στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και πλέον παλεύουν για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πολύ πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων που ξέμειναν πολύ πίσω στην βαθμολογία αλλά θα παλέψουν μέχρι τέλος. Το θετικό ακόμα για τους «μπλε» είναι ότι βρίσκονται στην 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να αποδράσει με το διπλό για να αυξήσει τις πιθανότητες της για μια θέση στην πρώτη εξάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ (22:00)

Αναμένεται μεγάλος επαναληπτικός μετά και το 1-0 της Οσασούνα στο πρώτο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν στην πολύ καυτή έδρα τους να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρουν την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Copa del Rey.