Δημοσίευση

Αγωνιστική δράση- Πρόγραμμα Σαββάτου (11η αγωνιστική Κυπριακού Πρωταθλήματος)

Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις των ομάδων (σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, με εξαίρεση το κυπριακό) πριν από την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πλούσια η αγωνιστική δράση και απόψε. Στα δικά μας συνεχίζεται η 11η Αγωνιστική με άλλες δύο αναμετρήσεις. Η Ένωση θα υποδεχθεί την Καρμιώτισσα και ο «πληγωμένος» Απόλλωνας τον Ακρίτα. Στον υπόλοιπο κόσμο τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πρέμιερ Λιγκ όπου η αναγεννημένη Νιουκάστλ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι.

Ένωση-Καρμιώτισσα (17:00)

Πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για παραμονή. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έριξαν χρήμα στην φετινή σεζόν και οι γηπεδούχοι να έχουν τον χαμηλότερο προϋπολογισμό της κατηγορίας, αλλά τα λεφτά όπως γνωρίζετε δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Oι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεπεράσουν τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία και οι φιλοξενούμενοι για να έχει αξία ο βαθμός που πανηγύρισαν προ ημερών με τον πρωταθλητή Απόλλωνα θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάσουν στο αποψινό παιχνίδι αν και στόχος τους είναι το διπλό για να ξεφύγουν… ακόμα περισσότερο.

Απόλλωνας-Ακρίτας (19:00)

Ξέχασε τι πάει να πει νίκη ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα και το μάρμαρο των κακών αποτελεσμάτων πλήρωσε ο προπονητής της ομάδας Νταβίντ Καταλά που αποχώρησε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα. Στην αποψινή αναμέτρηση θα κοουτσάρει την ομάδα ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ισπανού Κωνσταντίνος Μακρίδης που δεν αποκλείεται να γίνει και μόνιμος… Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη για τους γηπεδούχους. Θεωρούμε ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά και εάν παρουσιαστούν σοβαροί δεν νομίζουμε αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα στον Ακρίτα που όσο πάει περισσότερο απογοητεύει με τις παρουσίες του.