Δημοσίευση

Αγωνιστική δράση σε Μουντιάλ και Κυπριακό Ποδόσφαιρο!

Αγωνιστική δράση σε Μουντιάλ και Κυπριακό Ποδόσφαιρο έχουμε σήμερα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί ο “Μικρός Τελικός” για τις θέσεις 3-4 ανάμεσα σε Κροατία και Μαρόκο, ομάδες οι οποίες αποκλείστηκαν από Αργεντινή και Γαλλία αντίστοιχα στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Στα δικά μας το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση και στο δεύτερο ματς της ημέρας ο Ακρίτας θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα.

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση (19:00)

Οι γηπεδούχοι είναι η καλύτερη και η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την δεδομένη στιγμή και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Προέρχονται από οκτώ σερί νίκες και κυρίως από το μεγάλο διπλό κόντρα στην Πάφο την οποία προσπέρασαν στην βαθμολογία. Θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και απέναντι τους αυτή την αγωνιστική βρίσκεται η Ανόρθωση. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους. Παρουσιάζουν πολλές αδυναμίες αγωνιστικά και πλέον αυτό που τους απομένει είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα και πάλι όμως αυτός ο στόχος είναι πολύ δύσκολος με βάση τα δεδομένα μας. Τα παιχνίδια όμως ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση ανεξαρτήτως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες είναι ντέρμπι και μάλιστα μεγάλα. Δεν υπολογίζονται για το ΑΠΟΕΛ οι Φεράρι, Δώνης και Kρέσπο. Εκτός για την “Κυρία” οι Ουάρντα, Αντωνιάδης και Κίκο.

Κροατία-Μαρόκο (17:00)

Oι δύο ομάδες ήταν τα αουτσάιντερ στους ημιτελικούς. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό. Η Κροατία ηττήθηκε με 3-0 από την Αργεντινή και το Μαρόκο προσπάθησε πάρα πολύ απέναντι στην Γαλλία αλλά στο τέλος υπέκυψε και έχασε με 2-0. Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα τόσο για την Κροατία όσο και για το Μαρόκο. Κυρίως οι Μαροκινοί, ήταν η μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ και κέρδισαν τον σεβασμό όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι δύο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Σίγουρα Η 3η θέση είναι τιμητική και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.