Δημοσίευση

Αγωνιστική δράση στο κυπριακό πρωτάθλημα με Καρμιώτισσα-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΕΝΠ

Πλούσια η αγωνιστική δράση και σήμερα, όπως συνηθίζεται βέβαια σε κάθε Σαββατοκύριακο. Ξεκινώντας από τα δικά μας, διεξάγονται σήμερα δύο αναμετρήσεις στα πλαίσια της 22ης Αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας το οποίο είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για την παραμονή των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ένωση

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΕΚ (15:00)

Την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο θέλει να συνεχίσει η πρωτοπόρος ΑΕΚ κόντρα στην Καρμιώτισσα του Σοφρώνη Αυγουστή. Οι Λαρνακείς επικράτησαν στο σούπερ ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με 2-1 και αύξησαν την διαφορά στους 4 βαθμούς από τους "γαλαζοκίτρινους" που ακολουθούν. Η φετινή ΑΕΚ δείχνει πιο έμπειρη και ικανή να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Απόψε είναι το μεγάλο φαβορί αλλλα αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Η Καρμιώτισσα προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ακρίτα και έκανε μεγάλο άλμα για να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες. Απέναντι στους πρωτοπόρους θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και ότι βγει. Γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ και πάνω σε αυτό θα κτίσουν για να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΝΠ (15:00)

Oι δύο ομάδες παλεύουν με νύχια και με δόντια για αποφυγή του υποβιβασμού. Βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και ο μεταξύ τους αγώνας είναι κρίσιμος και πολύ σημαντικός. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν τους αφήνουν άλλα περιθώρια εκτός από τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση με 13 βαθμούς και οι "βυσσινί" στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα του αγώνα. Οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με στόχο να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι ακόμα και για προβλέψεις.