Δημοσίευση

Αουτσάιντερ αλλά με κίνητρο Καρμιώτισσα και Δόξα, το διπλό της Λειψίας και το 2-3 γκολ στο Έμπολι-Μπολόνια...

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 31ης αγωνιστικής για τα πλέι-οφ της Διαβάθμισης στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Σίγουρα στα δύο παιχνίδια το κίνητρο είναι μονόπνευρο: Η αδιάφορη ΑΕΛ υποδέχεται την Δόξα που «καίγεται» για βαθμούς και ο επίσης αδιάφορος Απόλλωνας ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα που κάνει αγώνα… επιβίωσης και αυτή.

Δράση έχουμε και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο, Λιγκ 1΄ και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΛ-ΔΟΞΑ (19:00)

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΛ δεν θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αλλά μέχρι στιγμής δείχνουν σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια. Από την άλλη η Δόξα, προσπαθεί με αντεπίθεση διαρκείας να γυρίσει και φέτος τα εις βάρος της δεδομένα και να παραμείνει στην κατηγορία.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (19:00)

Οι γηπεδούχοι πλέον νιώθουν έντονα την ανάσα της Δόξας που θεωρητικά μία εκ των δύο θα καταφέρει στο τέλος να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Κόντρα στον Απόλλωνα είναι το αουτσάιντερ αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι παντελώς αδιάφοροι. Πάνω σε αυτό ευελπιστούν οι γηπεδούχοι ότι θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΛΕΙΨΙΑ (21:30)

Δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη έξοδος για την Λειψία στην προσπάθεια που κάνει για να εισέλθει στην πρώτη τετράδα της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στην κατηγορία. Λογικό φαβορί όμως στο αποψινό ματς είναι η Λειψία.

ΕΜΠΟΛΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι δε φιλοξενούμενοι για να κλειδώσουν θέση στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο. Στο 1.94 το διπλό που είναι σε τιμές φαβορί αλλά και από την άλλη αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυσκολίες του αγώνα για την Μπολόνια.