Δημοσίευση

Αργεντινή και Κροατία θα δώσουν μάχη για μια θέση στον μεγάλο τελικό

Διεξάγεται απόψε ο πρώτος μεγάλος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία. Τα φώτα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής υφηλίου θα είναι στραμμένα απόψε στο «Αϊκόνικ» του Λουσάιλ, χωρητικότητας 88.900 θέσεων, όπου η Αργεντινή του Μέσι και η Κροατία του Μόντριτς θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Αργεντινή βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια και ιστορική πρόκληση. Θέλει να κατακτήσει το Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια. Πέρα από αυτό το αστέρι της Εθνικής Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλει να κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει και να γραφτεί στην ιστορία.

Από την άλλη η Κροατία θέλει να κάνει και πάλι την μεγάλη έκπληξη και να αποκλείσει την Αργεντινή, όπως έκανε στα προημιτελικά αφήνοντας εκτός την Βραζιλία που φάνταζε ως φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο Μόντριτς και η παρέα του ελπίζουν και πάλι σε πρόκριση δίνοντας έτσι το παρών τους για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση στον μεγάλο τελικό.

Αργεντινή-Κροατία (21:00)

Η Αργεντινή έκανε τα εύκολα-δύσκολα κόντρα στην Ολλανδία. Αν και προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από την Ολλανδία και πήρε την πρόκριση στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Το σημαντικό είναι ότι έδειξε χαρακτήρα αλλά απόψε οι «αλμπισελέστε» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κόντρα σε μια Κροατία που δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς. Το απέδειξαν οι Κροάτες και κόντρα στην Βραζιλία. Αν και δέχθηκαν γκολ στα τελευταία στάδια του αγώνα, αντέδρασαν, ισοφάρισαν και απέκλεισαν τους Βραζιλιάνους στην διαδικασία των πέναλτι.