Δημοσίευση

Άρης-Πάφος, ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Άρης και όχι μόνο σε μια Κυριακή γεμάτη δράση!

Κυριακή με φουλ αγωνιστική δράση. Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό. Έχουμε και λέμε: ΑΡΗΣ-ΠΑΦΟΣ FC, ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και Καρμιώτισσα-Ανόρθωση για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σούπερ ντέρμπι έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης.

Η δράση δεν σταματά εδώ με το μενού να περιλαμβάνει Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1 και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΡΗΣ-ΠΑΦΟΣ FC (19:00)

Μιλάμε για τις δύο ανερχόμενες δυνάμεις του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι ήδη τρελαίνουν κόσμο με τις επιδόσεις τους από την περσινή περίοδο που κατέκτησαν τον τίτλο και ακολούθως κέρδισαν θέση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Πάφος FC θέλει φέτος μίνιμουμ έξοδο στην Ευρώπη. Ξεκίνησε και αυτή πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα και θα μετρήσει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή Άρη.

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ (20:30)

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το ΑΠΟΕΛ για να κερδίσει χρόνο και ηρεμία, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα. Από την άλλη ο Απόλλωνας στοχεύει στο διπλό που θα του δώσει τεράστια δυναμική για τη συνέχεια.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (18:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ανόρθωση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το διπλό της είναι αρκετά ελκυστικό σε τιμές κοντά στο 2.30. Το έργο της όμως δεν αναμένεται εύκολο και η Καρμιώτισσα έστειλε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30)

Σούπερ ντέρμπι και στην Ελλάδα το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι πρωταθλητές υποδέχονται στην καυτή τους έδρα τον Ολυμπιακό ο οποίος παρουσιάζεται αναγεννημένος και φτιαγμένος για επιστροφή στην κορυφή τη φετινή περίοδο.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ (20:30)

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί κυρίως έδρας αλλά και αγωνιστικής κατάστασης.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ είναι το φαβορί κόντρα στην προβληματική Έβερτον εκτός έδρας.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ.