Δημοσίευση

Αρχή με νίκη θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κόντρα στην υπολογίσιμη Γουλβς (Δράση και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Πορτογαλία και όχι μόνο...)

Πρεμιέρα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ κάνει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία υποδέχεται την Γουλβς και έτσι συμπληρώνεται η πρώτη αγωνιστική.

Άλλα δύο ματς και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν απόψε με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Γρανάδα και η Καντίθ την Αλαβές.

Δράση έχουμε και σε υπόλοιπα πρωταθλήματα που έχουν πάντοτε το δικό τους ενδιαφέρον και κυρίως στην Πορτογαλία με εκτός έδρας αποστολές για Μπενφίκα και Πόρτο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΓΟΥΛΒΣ (22:00)

Φτιάχτηκε για μεγάλα πράγματα φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να τα υλοποιήσει στην πράξη, τέτοιου είδους παιχνίδια και κυρίως εντός έδρας καλείται να τα κερδίζει. Οι πρεμιέρες όμως κρύβουν εκπλήξεις και η Γουλβς μας απέδειξε πάμπολλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι… γουστάρει τέτοιες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ (22:30)

Ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα έχει απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Γρανάδα.

ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ-ΠΟΡΤΟ (20:45)

Δεν θέλει με τίποτα να σκοντάψει η Πόρτο στην αποψινή της πρεμιέρα απέναντι στην νεοφώτιστη Μορειρένσε.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:45)

Επικίνδυνη έξοδος για τους περσινούς πρωταθλητές στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Σίγουρα μια σοβαρή και πειθαρχημένη Μπενφίκα έχει όλα τα φόντα να ξεκινήσει με νίκη τον φετινό μαραθώνιο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χώρίς άγχος και ότι βγει.