Δημοσίευση

Αρχή στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ με τον προκαταρκτικό γύρο...

Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Τρεις μέρες μετά την ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2022/23, έγινε η πρώτη κλήρωση για τη νέα σεζόν!

Η UEFA γνωστοποίησε τα ζευγάρια του προκαταρκτικού γύρου, με τα -μονά- ματς να γίνονται μεταξύ 27 και 30 Ιουνίου στην Ισλανδία.

Η Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο θα κοντραριστεί με την οικοδέσποινα, Μπρέινταμπλικ, με τον νικητή να αντιμετωπίζει Μπουντούσνοστ (Μαυροβούνιο) ή Ατλέτικ Κλαμπ ντ' Εσκάλδες (Ανδόρα).

Η ομάδα που θα... επιβιώσει θα προχωρήσει στον 1ο προκριματικό γύρο του θεσμού, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα συνεχίσουν στον 2ο του Europa Conference League.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΤΛΕΤΙΚ ΚΛΑΜΠ ΝΤ΄ΕΣΚΑΛΔΕΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ (16:00)

Φαβορί για πρόκριση η φιλοξενούμενη ομάδα από το Μαυροβούνιο που κατέκτησε τον τίτλο την φετινή χρονιά. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για την μεγάλη έκπληξη αλλά το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο για πρόκριση…

ΤΡΕ ΠΕΝΕ-ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ (22:00)

Στον δεύτερο ημιτελικό του προκαταρκτικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, φαβορί είναι και πάλι οι φιλοξενούμενοι από την Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι από το Σαν Μαρίνο είναι υποδεέστερη ομάδα αλλά και αυτοί θα προσπαθήσουν για την σούπερ έκπληξη…

**Σημειώνεται πως η ομάδα που θα καταφέρει να περάσει νικηφόρα τόσο από τον ημιτελικό όσο και από τον τελικό θα πάρει το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League ενώ οι άλλες τρεις θα συνεχίσουν στον 2ο γύρο του Conference League.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΚΟΥΙΑΜΠΑ (03:00)

Κάκιστο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες την φετινή χρονιά που θα παλέψουν για παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να επιστρέψουν κάποτε στις νίκες, αλλιώς θα αποχαιρετήσουν από νωρίς την κατηγορία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με διπλό… ξεφεύγουν κάπως από την επικίνδυνη ζώνη.