Δημοσίευση

Αυλαία 21ης αγωνιστικής με Απόλλωνας-Ολυμπιακός, Ακρίτας-Καρμιώτισσα

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος που συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφερόν τόσο στα πάνω όσο και κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ο Ακρίτας Χλώρακας την Καρμιώτισσα σε ένα κρίσιμο ματς με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δεσπόζει το σούπερ ματς για το FA Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες να θυμίσουμε παλεύουν και για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Εκεί που έπρεπε να κερδίσει για να κάνει το βήμα παραπάνω ο Απόλλωνας, ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη και πλέον θα πρέπει να προσέξει μην βρεθεί προ εκπλήξεως και τεθεί εκτός πρώτης εξάδας. Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους περσινούς πρωταθλητές που πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Το έργο τους δεν αναμένεται να είναι εύκολο. Οι “μαυροπράσινοι” ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στο τελευταίο τους ματς, όμως έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την ζημιά στον οποιοδήποτε. Στόχος των φιλοξενουμένων είναι το βαθμολογικό κέρδος και εάν τα καταφέρουν θα είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (19:00)

Πάλεψε αλλά στο τέλος ηττήθηκε ο Ακρίτας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Για να έχει ελπίδες να παλέψει για παραμονή το αποψινό παιχνίδι καλείται να το κερδίσει αλλιώς το έργο της Παφιακής ομάδας θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Η Καρμιώτισσα μπορεί να βρίσκεται στις πιο πάνω θέσεις αλλά όπως είπε και ο προπονητής της Σοφρώνης Αυγουστή, αν δεν σοβαρευτούν μπορεί και να κινδυνέψουν. Σίγουρα φωτογράφιζε το αποψινό ματς. Αν καταφέρει να αποδράσει με το διπλό η Καρμιώτισσα, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες της να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι απλά και ο Ακρίτας θα βάλει φωτιά στην ουρά… της βαθμολογίας.