Δημοσίευση

Αυλαία 22ης αγωνιστικής: ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΛ-ΑΚΡΙΤΑΣ

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 22ης Αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση υποδέχεται την Ομόνοια με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Στο δεύτερο ματς της βραδιάς η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Ακρίτα Χλώρακας. Σημαντικό αγώνα έχουμε και για την Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την προβληματική φέτος Βαλένθια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Αλλιώς τα υπολόγιζαν τα πράγματα τη φετινή χρονιά οι δύο ομάδες και αλλιώς τους έχουν έρθει. Αμφότερες στόχευαν την κορυφή και σήμερα που μιλάμε οι γηπεδούχοι θα παίξουν στο δεύτερο γκρουπ και οι φιλοξενούμενοι κάνουν αγώνα για να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα. Είναι γεγονός ότι δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού. Η "Κυρία" στο τελευταίο της παιχνίδι εξήλθε ισόπαλη με την Δόξα (0-0) και κόντρα στους "πράσινους" θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κυρίως για λόγους πρεστίζ και ψυχολογίας. Από την άλλη η Ομόνοια στο τελευταίο της αγώνα, εξήλθε και αυτή ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Πάφο και για μην κινδυνέψει η είσοδος της στο πρώτο γκρουπ απόψε θέλει να αποδράσει με το διπλό από το "Αντώνης Παπαδόπουλος".

ΑΕΛ-ΑΚΡΙΤΑΣ (19:00)

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αλλά στο τέλος ηττήθηκαν. Φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο ότι οι πολλές και σημαντικές απουσίες επηρέασαν στον μέγιστο βαθμό την ομάδα του Τσβέντομιρ Γιανέφσκι. Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την είσοδο της λεμεσιανής ομάδας στο πρώτο γκρουπ. Θα το παλέψουν όμως μέχρι τέλους, αλλά πρωταρχικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και εκεί θα ρίξουν το περισσότερο βάρος τους στη συνέχεια. Ο Ακρίτας Χλώρακας ηττήθηκε αυτή την φορά από την Καρμιώτισσα και παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές και δεν παίρνει βαθμούς, τότε η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Πάντως με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη εάν παραμείνουν στην κατηγορία οι νεοφώτιστοι.