Δημοσίευση

Αυλαία της 16ης αγωνιστικής με ΑΕΚ-Σαλαμίνα και Δόξα-Ένωση

Φουλ αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο με την 16η αγωνιστική να αρχίζει σήμερα και να ολοκληρώνεται την Παρασκευή, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω της εορτής των Χριστουγέννων δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση. Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής ανοίγει απόψε με δύο αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ έχει δύσκολο έξοδο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος. Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί και στην Περιστερώνα με την Δόξα να υποδέχεται την Ένωση στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Φουλ πρόγραμμα σχεδόν έχουμε απόψε και στην Ελλάδα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να παίζει εκτός με τον Ιωνικό, την ΑΕΚ να υποδέχεται την Λαμία και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ.

ΔΟΞΑ-ΕΝΩΣΗ (19:00)

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η Δόξα κόντρα στον Απόλλωνα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού και για καθαρό λόγους ατυχίας δεν κατάφερε να πάρει βαθμό. Δείχνει όμως ότι και φέτος είναι ένα καλό σύνολο που μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε παιχνίδια «έξι βαθμών» κόντρα στην Ένωση που και αυτή προσπάθησε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ όμως δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλος για την παραμονή.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΕΚ (19:00)

Φοβερή ανατροπή έκανε στο τελευταίο ματς η Νέα Σαλαμίνα κόντρα στον Ακρίτα και δείχνει ικανή και φέτος να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο της στην πρώτη εξάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη που δείχνει ο Ελλαδιτης να βρήκε και πάλι την Ιθάκη του στους “ερυθρόλευκους”. Απέναντι στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για είσοδο στο πρώτο γκρουπ. Σίγουρα το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην ΑΕΚ που κέρδισε και αυτή προ ημερών με ανατροπή την Ομόνοια. Οι Λαρνακείς βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση αλλά η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια τους βάζει δύσκολα και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν.