Δημοσίευση

Αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος!

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στις 19:00 η Ένωση υποδέχεται την Δόξα και μία ώρα αργότερα (20:00) η Καρμιώτισσα θα φιλοξενήσει στο στάδιο «Αμμόχωστος» την Ανόρθωση

Ένωση Νέων Παραλιμνίου- Δόξα Κατωκοπιάς (19:00)

Την σούπερ έκπληξη πραγματοποίησαν την προηγούμενη αγωνιστική οι «βυσσινί» κερδίζοντας εκτός έδρας την προβληματική ΑΕΛ και θέλουν απόψε να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο, καθώς απέναντι τους είναι η Δόξα που στην πρεμιέρα πήρε βαθμό εκτός έδρας από την ΑΕΚ και ακολούθως έχασε δύσκολα (1-0) από τον Απόλλωνα εντός έδρας.

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών- Ανόρθωση Αμμοχώστου (20:00)

Κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Οι μεν γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό ήταν και η αιτία να απομακρυνθεί ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Ούχριν και να τον αντικαταστήσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χρίστος Χαραλάμπους. Αυτή η αλλαγή ενδέχεται να αλλάξει την ψυχολογία των νεοφώτιστων που θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην «Κυρία». Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από το ΑΠΟΕΛ και το κυριότερο προβλημάτισαν με την συνολική τους παρουσία.

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία και επωφεληθείτε από τις υψηλότερες αποδόσεις στην Κυπριακή αγορά!

Δείτε όλα τα ματς και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ