Δημοσίευση

Αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος και όλη η υπόλοιπη αγωνιστική δράση!

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΖ και την ΑΕΚ Λάρνακας. Μεγάλο φαβορί για νίκη οι Λαρνακείς. Θα προσπαθήσουν για την έκπληξη οι γηπεδούχοι.

Δράση έχουμε και σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄, Λιγκ 1΄ και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΖ-ΑΕΚ (19:00)

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, αλλά το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πάντως μέχρι στιγμής κερδίζουν τις εντυπώσεις οι ποδοσφαιριστές του Λιάσου Λουκά που με βάση το μπάτζετ που έχουν, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας και βαθμούς. Είναι ξεκάθαρο ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για παραμονή. Από την άλλη η ΑΕΚ, εάν θέλει πρωταγωνιστική πορεία, τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει.

ΜΟΝΑΚΟ-ΝΙΣ (22:00)

Ματσάρα στην Γαλλία, από δύο ομάδες που ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με έντεκα βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη με εννιά. Έχουν ποιότητα, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο τόσο η Μονακό όσο και η Νις, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Παρί με 2-3!

ΛΕΤΣΕ-ΤΖΕΝΟΑ (21:45)

Οι γηπεδούχοι αποτελούν την μίνι έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής στην Ιταλία. Μάζεψαν οκτώ βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη τετράδα. Πέρα από αυτό παίζουν και καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Τζένοα δείχνει φοβερή αστάθεια στην απόδοση της και βρίσκεται στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας.