Δημοσίευση

Βγαίνει το εισιτήριο του μεγάλου τελικό για το EURO U21!

Βγαίνει απόψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21. Ισραήλ εναντίον Αγγλίας ο πρώτος ημιτελικός και Ισπανία-Ουκρανία ο δεύτερος…

ΙΣΡΑΗΛ U21-ΑΓΓΛΙΑ U21 (19:00)

Το Ισραήλ κυριάρχησε απόλυτα, αλλά το 0-0 οδήγησε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι όπου και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro U21. Η Γεωργία κρατήθηκε όσο μπορούσε, ωστόσο οι Γκάγκουα και Κβαντατζιάνι αστόχησαν στην διαδικασία των πέναλτι και δεν κατόρθωσαν να φέρουν την χώρα τους δύο ματς μακριά από έναν… εντός έδρας τελικό. Από την άλλη, το τέρμα του Άντονι Γκόρντον στο 34ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει τον προημιτελικό μεταξύ της Αγγλίας και της Πορτογαλίας (1-0), χαρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO U21 στα «Τρία Λιοντάρια».

IΣΠΑΝΙΑ U21-ΟΥΚΡΑΝΙΑ U21 (22:00)

Η Ισπανία ξεπέρασε στην παράταση με 2-1 το εμπόδιο της Ελβετίας και εξασφάλισε ένα «εισιτήριο» για τους «4» του Euro U21. Ο Χουάν Μιράντα της Ρεάλ Μπέτις πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 103’, με ένα σουτ που κόντραρε, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Σαΐπι. Με τον Μικαΐλο Μούντρικ να «ζωγραφίζει» στον αγωνιστικό χώρο η εκπληκτική Ουκρανία έκανε την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας της Γαλλίας με 3-1, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Euro U21.