Δημοσίευση

Βγαίνει το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου-Κρίνεται ο τίτλος στο Σίτι-Άρσεναλ και όλη η δράση στην Σούπερ Λιγκ...

Τετάρτη… και το μενού περιλαμβάνει σούπερ ματσάρες με μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχίζοντας από τα δικά μας, απόψε βγαίνει το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου. Μετά τα πρώτα παιχνίδια η πρόκριση παραμένει ανοικτή και στα δύο παιχνίδια. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (0-0 το πρώτο ματς) και η Ομόνοια την Πάφο FC (1-1 το πρώτο ματς). Να υπενθυμίσουμε ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και αυτό κάνει τους επαναληπτικούς ακόμα πιο ενδιαφέρον…

Τα βλέμματα απόψε είναι (και) στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο ενδέχεται να κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα σούπερ ματς το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Ενδιαφέρον παιχνίδια και για την Σούπερ Λιγκ στον Όμιλο του Πρωταθλητή. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται στο ντέρμπι της ημέρας στον ΠΑΟΚ. Εκτός έδρας αποστολή για τον επίσης πρωτοπόρο Παναθηναϊκό κόντρα στον Βόλο. Στο τρίτο ματς της βραδιάς ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΦΟΣ FC (19:00)

Αναμένεται πολύ μεγάλος επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες που στοχεύουν σε πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο με πλειοψηφία φυσικά φίλους των γηπεδούχων που θέλουν να σπρώξουν την ομάδα τους για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Πέρσι η Ομόνοια κατέκτησε το Κύπελλο και κατάφερε να σώσει την χρονιά. Αυτό θέλει να κάνει και φέτος αλλά το έργο είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η Πάφος παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένη στα τελευταία ματς και ότι σκόραρε στα τελευταία λεπτά στο πρώτο ματς (1-1) της δίνει δικαίωμα να διεκδικήσει και αυτή επί επί ίσοις όροις την πρόκριση.

ΑΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Ανοικτή η πρόκριση και στο συγκεκριμένο ζευγάρι με την ΑΕΛ να είναι το φαβορί κυρίως λόγω έδρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00)

Οι δύο κορυφαίες ομάδες στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ κοντράρονται σε καθοριστικό σημείο και το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα, ενδέχεται να κρίνει και σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή. Οι φιλοξενούμενοι προ ημερών είχαν διαφορά ασφαλείας από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ, μείωσαν την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς με την Σίτι να έχει και αγώνα λιγότερο.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (21:00)

Oι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη που στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου που θα κριθεί ανάμεσε σε αυτούς και τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το σούπερ ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΑΕΚ. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν βαθμούς πριν από το μεγάλο παιχνίδι, κόντρα σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ΠΑΟΚ αλλά πάντοτε επικίνδυνο.