Δημοσίευση

Βγαίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους “8” στο Μουντιάλ

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των “16 του Μουντιάλ και θα γνωρίζουμε όλες τις ομάδες και τα ζευγάρια φυσικά που θα αναμετρηθούν στην προημιτελική φάση της μεγάλης διοργάνωσης. Τα τρία ζευγάρια έχουν ήδη συμπληρωθεί: Ολλανδία – Αργεντινή, Κροατία – Βραζιλία και Αγγλία – Γαλλία θα παλέψουν για μία θέση στην τετράδα και θα δούμε απόψε ποιες άλλες δύο ομάδες θα πάρουν την πρόκριση και θα βρεθούν αντιμέτωπες στην επόμενη φάση.

Αρχικά η Ισπανία αντιμετωπίζει το Μαρόκο και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως όμως από μόνο του δεν της δίνει την πρόκριση. Οι Αφρικανοί έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια μέχρι τώρα και δείχνουν ικανοί να κάνουν την ζημιά στον οποιοδήποτε.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η φάση των «16» ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ελβετία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά οι Ελβετοί έχουν την εμπειρία πλέον και την ποιότητα για να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Μαρόκο-Ισπανία (17:00)

H Iσπανία είναι το φαβορί κάτι που τονίσαμε και πιο πάνω αλλά μας μπέρδεψε μέχρι τώρα στην Διοργάνωση. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, αλλά ακολούθως έχασε με ανατροπή από την Ιαπωνία. Το Μαρόκο δεν είναι αμελητέα ποσότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δέχθηκε μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα στο Μουντιάλ.

Πορτογαλία-Ελβετία (21:00)

Παίζουν δύο πολύ επιθετικές ομάδες μεταξύ τους. Το μαρτυράνε και οι αριθμοί: Με Goal/Goal & Over 2.5 τα 2/3 παιχνίδια της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ. Επίσης η Ελβετία σκόραρε τέσσερα γκολ στις τρεις πρώτες της αναμετρήσεις στην Διοργάνωση. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ελέω και της εμπειρίας έχει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση.