Δημοσίευση

Βραδιά Europa League και Conference League

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν απόψε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Κυπριακό και ελληνικό ενδιαφέρον και στις δύο διοργανώσεις.

Ο πρωταθλητής μας Άρης Λεμεσού υποδέχεται την Ρέιντζερς στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής των Ομίλων το Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Σπάρτα Πράγας, αν θέλει διάκριση θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάσει στο αποψινό ματς.

Η ΑΕΚ Αθηνών παίζει εντός με τον Άγιαξ και εάν καταφέρει να κάνει το δύο στα δύο, τότε παίρνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς παίζει εκτός έδρας με την Μπάτσκα Τόπολα και θέλει οπωσδήποτε το διπλό στην Σερβία… για να ελπίζει για πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο γειτονικό Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα.

Για το Κόνφερενς Λιγκ τώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται Άιντραχτ και εάν πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό, τότε θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (19:45)

Άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο για τους πρωταθλητές μας που υποδέχονται την Ρέιντζερς. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Σπάρτα Πράγας, οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι, εάν θέλουν να πετύχουν κάτι στην Ευρώπη, θα πρέπει απόψε να πάρουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Σίγουρα είναι δύσκολο το έργο τους, απέναντι στους Σκωτσέζους που στην πρεμιέρα κέρδισαν την Μπέτις.

ΑΕΚ-ΑΓΙΑΞ (19:45)

Σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ που συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο με νίκες. Στην πρεμιέρα των Ομίλων επικράτησε εκτός έδρας της Μπράιτον και απόψε εάν πετύχει δεύτερη σερί νίκη, τότε γίνεται και το φαβορί του Ομίλου για πρόκριση. Οι Ολλανδοί δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους, αλλά και πάλι θέλουν προσοχή.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:45)

Εάν θέλει να πετύχει κάτι στην Ευρώπη φέτος ο Ολυμπιακός, καλείται απόψε να αποδράσει με το διπλό. Αγωνίζεται ουσιαστικά με πιο αδύνατη ομάδα του Ομίλου. Με νίκη απόψε, παίρνει και προβάδισμα για την 3η θέση τουλάχιστον.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00)

Η νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Βιγιαρεάλ, άνοιξε την όρεξη στον Παναθηναϊκό που θα παλέψει για πρόκριση. Σε περίπτωση διπλού απόψε, τότε κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα, αλλά εύκολο δεν θα είναι. Οι Ισραηλινοί είναι καλή και ποιοτική ομάδα. Μπορεί να έχασαν από την Ρεν στην πρεμιέρα αλλά εντός έδρας έχουν τεράστια δυναμική.

ΠΑΟΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ (22:00)

O ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του στην πρεμιέρα, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ελσίνκι. Απόψε υποδέχεται το φαβορί του Ομίλου, τόσο για πρωτιά, όσο και για πρόκριση. Με βάση τα δεδομένα μας, καλή θα είναι και η ισοπαλία απόψε για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά σίγουρα εάν έρθει η νίκη, τότε θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία.