Δημοσίευση

Βραδιά γεμάτη ντέρμπι με φαβορί τους γηπεδούχους (ΑΕΚ, Πάφο και Λίβερπουλ)- Για την ανατροπή στο Περιστέρι ο ΠΑΟ (Σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo")

Συνεχίζεται απόψε με τρεις αναμετρήσεις η 22η αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Δεσπόζουν φυσικά τα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ομόνοια και Πάφος-Απόλλων. Στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς ο Άρης είναι το σούπερ φαβορί κόντρα στον Οθέλλο.

Απόψε θα γνωρίζουμε και τις άλλες τρεις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δράση και σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Συνεχίζει την ξέφρενη και εντυπωσιακή αντεπίθεση της η ΑΕΚ που εκεί που πάλευε για είσοδο στην πρώτη εξάδα, δείχνει ικανή να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση από την Ομόνοια που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Πάφο, η οποία έφερε μεγαλύτερο προβληματισμό στο στρατόπεδο των «πρασίνων». Κρίνονται αρκετά και για τις δύο ομάδες στο αποψινό ντέρμπι.

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ (19:00)

Έδειξε φοβερό χαρακτήρα η Πάφος και κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια με 1-2. Για να μπορέσει όμως να χτυπήσει τον τίτλο, απόψε κόντρα στον προβληματικό Απόλλωνα θα πρέπει να πανηγυρίσει δεύτερη σερί νίκη. Το έργο της δεν είναι εύκολο, γιατί και οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για να προλάβουν το τρένο… της εξάδας. Σε ενδεχόμενο διπλό, βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα και κυρίως για την πρώτη εξάδα, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα για τον Απόλλωνα.

ΑΡΗΣ-ΟΘΕΛΛΟΣ (19:00)

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης είναι το σούπερ φαβορί. Δεν έδωσε δικαιώματα ότι μπορεί πετάξει βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ (22:15)

Η φετινή Λίβερπουλ δεν έχει καμία σχέση με την φετινή Τσέλσι που ακόμα ψάχνεται και ουσιαστικά έμεινε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα. Εννοείται οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά πάντοτε τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων προσφέρουν συγκινήσεις, ανεξαρτήτως σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ (17:00)

Την μίνι έκπληξη έκανε ο Παναιτωλικός στο πρώτο ματς και κέρδισε μέσα στην Κρήτη με 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα του αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες για πρόκριση. Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να γυρίσει πλέον τα εις βάρος του δεδομένα και να πάρει αυτός το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00)

Δυσκολότερο έγινε το έργο του ΠΑΟ για πρόκριση, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο. Το θετικό για τους «πράσινους» είναι ότι πλέον δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Έτσι με νίκη απόψε με δύο γκολ διαφορά, παίρνουν αυτοί την πρόκριση. Με ένα γκολ (πχ 0-1), ο αγώνας οδηγείται σε παράταση. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την έκπληξη και δείχνει ικανός ότι μπορεί. Βολεύεται και με ισοπαλία στην αποψινή αναμέτρηση και αυτό είναι επίσης σημαντικό.