Δημοσίευση

Βραδιά Κόνφερενς Λιγκ και φουλ για πρόκριση Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ (Όλο το πρόγραμμα με αμέτρητες επιλογές)

Βραδιά Κόνφερενς Λιγκ η αποψινή και τα βλέμματα φυσικά βρίσκονται στα ματς της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ. Οι Κυπελλούχοι υποδέχονται την Καμπάλα που μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα, είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Το ΑΠΟΕΛ έχει πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Βοιβοντίνα εκτός έδρας. Το 2-1 του ΓΣΠ, δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα μας αλλά η πρόκριση… παραμένει ανοικτή.

Στην μάχη ρίχνονται και οι ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ισραήλ για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Το 0-0 της Τούμπας, κάνει σίγουρα πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Αραράτ και μετά το 1-1 στην Αρμενία, ελπίζει βάσιμα για πρόκριση…

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΑΜΠΑΛΑ (20:00)

Η κυπελλούχος Ομόνοια με τον Ρομάν Μπεζούς σε μεγάλη μέρα με το χατ τρικ που πέτυχε έφυγε με το διπλό 3-2 από την έδρα της Καμπάλα και αποκόμισε σοβαρό προβάδισμα, ενόψει της αποψινής ρεβάνς του ΓΣΠ. Μια σοβαρή και πειθαρχημένη Ομόνοια με την βοήθεια του κόσμου της, μπορεί να πάρει και δεύτερη νίκη κόντρα στους Αζέρους οι οποίοι όμως απέδειξαν και πάλι ότι χρειάζονται προσοχή.

ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ-ΑΠΟΕΛ (21:00)

Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 2-1 την Βοϊβοντίνα στο ΓΣΠ για τον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και πάνε στην Σερβία ως φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

ΜΠΕΙΤΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΠΑΟΚ (20:30)

Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι του Σβαμπ, προσπάθησε πολύ μέχρι το τέλος, αλλά έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τα άφησε όλα ανοιχτά ενόψει της αποψινής ρεβάνς στο Ισραήλ. Για να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερος και πιο βελτιωμένος σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΡΑΡΑΤ (21:15)

Ο Άρης δεν εντυπωσίασε στην Αρμενία και έχοντας αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή του, έμεινε στην ισοπαλία με την Αραράτ (1-1), θέλοντας πλέον να τελειώσει την πρόκριση απόψε στη Θεσσαλονίκη.