Δημοσίευση

Βραδιά με φαβορί Μπαρτσελόνα, Γαλατασαράι και Τράμπζονσπορ....

Λιγοστά τα ματσάκια απόψε με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται ουσιαστικά στον ημιτελικό για το Σούπερ Καπ Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Οσασούνα.

Επίσης, ολοκληρώνεται και η εξ αναβολής 16η αγωνιστική στο εντυπωσιακό και φέτος πρωτάθλημα της Τουρκίας με δύο αναμετρήσεις. Αρχικά η Σίβασπορ υποδέχεται την Γαλατασαράι και λίγο αργότερα η Τραμπζονσπόρ την Σαμσουνσπόρ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ (21:00)

Σούπερ φαβορί για πρόκριση η Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό τον τίτλο θα πρέπει να τον αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου, εάν θέλει να έχει εύκολο βράδυ. Η Οσασούνα παλεύει όλα τα παιχνίδια, αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (16:00)

Ικανή να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα στην Τουρκία είναι η Γαλατασαράι. Θα το διεκδικήσει και φέτος με την Φενερμπαχτσέ. Για να μπορέσει όμως να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο, τέτοιου είδους παιχνίδια σαν το σημερινό, θα πρέπει να τα κερδίζει.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ (19:00)

Όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα τα δεδομένα, η καλύτερη θέση η οποία μπορεί να καταλήξει φέτος η Τραμπζονσπόρ είναι η 3η. Δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο, έτσι και αλλιώς έμεινε αρκετά πίσω από Γαλατασαράι και Φενέρ. Απέναντι στην αδύναμη Σαμσουνσπόρ είναι το φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για παραμονή και αυτός ήταν ο αρχικός τους στόχος, ερχόμενοι από την δεύτερη κατηγορία.