Δημοσίευση

Βραδιά με φαβορί Ρόμα, Χετάφε και το καλοπληρωμένο διπλό της Ανζέ στην Λιγκ 2...

Συνήθως τις Δευτέρες τα ματσάκια είναι λιγοστά, έτσι και σήμερα. Έχουμε παιχνίδια για το Καμπιονάτο, την Πριμέρα Ντιβιζιόν, το FA Cup και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΡΟΜΑ (21:45)

Γύρισε ήδη σελίδα η Ρόμα μετά την φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο και την έλευση στον πάγκο της του Ντανιέλ Ντε Ρόσι. Το ντεμπούτο του μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική, συνοδεύτηκε με νίκη (2-1 την Βερόνα) και απόψε θέλει νέα συνεχόμενη επιτυχία κόντρα σε μια Σαλερνιτάνα που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά στην μέρα της… μπορεί να σου κάνει την ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις.

ΧΕΤΑΦΕ-ΓΡΑΝΑΔΑ (22:00)

Ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα η Χετάφε που βρίσκεται στα μέσα της βαθμολογίας. Θα προσπαθήσει να εισέλθει στην πρώτη εξάδα, αλλά το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη Γρανάδα, καίγεται για βαθμούς. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, και εάν δεν αρχίσει να κερδίζει, τότε δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΑΝΖΕ (21:45)

Η ιστορική Μπορντό βρίσκεται στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και προσπαθεί να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Ανζέ στοχεύει σε άνοδο στην Λιγκ 1. Έχει πολύ καλό σύνολο και δεν αποκλείεται στο τέλος να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο.