Δημοσίευση

Βραδιά προκριματικών Euro 2024 με Κύπρος-Νορβηγία!

Επιστροφή στην δράση… για τα Προκριματικά του EURO 2024. Απόψε παίζει και η Εθνική μας απέναντι στην Νορβηγία. Σίγουρα και πάλι είμαστε το μεγάλο αουτσάϊντερ και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εάν κάνουμε την έκπληξη καλώς.

Στο δεύτερο παιχνίδι του Ομίλου μας η Ισπανία υποδέχεται την πρωτοπόρο Σκωτία και είναι από τα ντέρμπι της βραδιάς.

Αρκετό ενδιαφέρον έχουν και τα ζευγάρια: Αλβανία-Τσεχία, Κροατία-Τουρκία και Ισραήλ-Ελβετία…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΚΥΠΡΟΣ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ (21:45)

Είμαστε οι ουραγοί στον πρώτο όμιλο. Πετύχαμε δύο γκολ και δεχθήκαμε 17. Ουσιαστικά έχουμε ως στόχο σε αυτά τα Προκριματικά, να τα τελειώσουμε, παίρνοντας κάποιους βαθμούς. Το έργο μας απέναντι στην παρεά του Χάαλαντ δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι Νορβηγοί για να ελπίζουν για πρόκριση, θα πρέπει να μας κερδίσουν.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ (21:45)

Το ντέρμπι της βραδιάς. Οι Σκωτσέζοι κάνουν απίστευτα Προκριματικά. Σε πέντε ματς μετράνε ισάριθμες νίκες. Πέτυχαν 12 γκολ και δέχθηκαν μόλις 1. Οι Ισπανοί αν θέλουν πρόκριση, απόψε θα πρέπει να κερδίσουν. Δεν ξεχνάνε ότι στο πρώτο ματς τους κέρδισαν εντός οι Σκωτσέζοι με 2-0.

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ (21:45)

Τρελαίνουν κόσμο σε αυτά τα Προκριματικά οι Αλβανοί σε ένα δύσκολο όμιλο. Είναι πρωτοπόροι αλλά η δεύτερη Τσεχία έχει αγώνα λιγότερο.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ (21:45)

Ντέρμπι κορυφής στον τέταρτο όμιλο ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι και τα φαβορί για πρόκριση. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε και είναι το φαβορί.

ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΒΕΤΙΑ (21:45)

Ματσάρα στον ένατο όμιλο, όπου γίνεται μεγάλη μάχη για την πρόκριση ανάμεσα σε τρεις ομάδες. Μιλάμε για τους δύο αντίπαλους απόψε και την… Ρουμανία. Κάθε βαθμός είναι κρίσιμος και από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σημαντικότητα του ματς. Οι Ισραηλινοί είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, αλλά απόψε παρουσιάζονται ως αουτσάϊντερ στο ματς.