Δημοσίευση

Champions League: Ποιες ομάδες θα κλείσουν θέση στην 8άδα;

Τα βλέμματα όλων απόψε είναι στραμμένα στους δύο μεγάλους επαναληπτικούς αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μάθουμε τις άλλες δυο ομάδες που θα κλείσουν θέση στην 8άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με βάση τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή και στα δύο ζευγάρια.

Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λειψία και λόγω έδρας έχει το προβάδισμα μετά το 1-1 στην Γερμανία.

Στο δεύτερο ζευγάρι της βραδιάς, η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Ίντερ που κέρδισε στο Μιλάνο με 1-0 και ταξιδεύει στην Πορτογαλία έχοντας τον πρώτο λόγο για να κλείσει θέση στην 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΕΙΨΙΑ (22:00)

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση. Οι Γερμανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει με τίποτα να μείνει εκτός της επόμενης φάσης αλλά θα πρέπει να σοβαρευτεί και να παίξει πολύ καλύτερα σε σύγκριση με το πρώτο ματς.

ΠΟΡΤΟ-ΙΝΤΕΡ (22:00)

Οι Ιταλοί ήταν το φαβορί πριν από την έναρξη των δύο αγώνων. Μετά τη νίκη τους στο πρώτο ματς εντός έδρας (1-0) έγιναν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι όμως μας απέδειξαν πάμπολλές φορές ότι είναι σκληρό καρύδι και θα πληρώσουν πολύ ακριβά το τομάρι στους στον επαναληπτικό. Θα θελήσουν να μιμηθούν την Τσέλσι που ανέτρεψε το σκορ κόντρα στην Ντόρτμουντ.