Δημοσίευση

Δεσπόζει το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ - Τα φαβορί Ανόρθωση, Ομόνοια και η υπόλοιπη δράση...

Επιστροφή στην δράση για τις κυπριακές ομάδες μετά τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων. Απόψε ανοίγει η αυλαία της 17ης Αγωνιστικής με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι στην Λεμεσό, ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (19:00)

Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε το 2023 θέλει η Ανόρθωση στο πρώτο της παιχνίδι για το 2024. Η «Κυρία» προέρχεται από τρεις σερί νίκες, γεγονός που την ανέβασε και στην 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Καρμιώτισσα που δεν σηκώνει όμως καμία υποτίμηση. Έκανε αρκετές εκπλήξεις τη φετινή χρονιά και δείχνει μάλιστα ανεβασμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ (17:00)

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην βρίσκονται στα καλύτερα τους, αλλά είναι ντέρμπι το παιχνίδι, όπως και να το κάνουμε. Ο Απόλλωνας μάλιστα θα παρουσιαστεί και με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Ισπανό Πάμπλο Ματσίν. Το ΑΠΟΕΛ είναι πρωτοπόρο, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προέρχεται μάλιστα από τέσσερις σερί νίκες. Θεωρητικά οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά είναι ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστεί ο Απόλλωνας και με νέο κόουτς στον πάγκο

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ (19:00)

Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ομόνοια μετά την ήττα και παράλληλα κακή εμφάνιση που είχε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Απέναντι της η ΑΕΛ που και αυτή μπορεί να έχασε από την Πάφο, αλλά γενικά είχε καλή παρουσία. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού, όπως φαίνεται, δύσκολα θα κινδυνέψουν, αλλά και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να παλέψουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Έτσι, θα παίζουν χωρίς άγχος και στο τέλος θα κάνουν το ταμείο.