Δημοσίευση

Δράση σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄ και Λιγκ 1΄

Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄ και Λιγκ 1΄ περιλαμβάνει το σημερινό μενού κυρίως για ομάδες που παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία των πρωταθλημάτων τους…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ (21:30)

Μετά από πολλά χρόνια οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν με αξιώσεις την κατάκτηση της φετινής Μπουντεσλίγκα. Επέστρεψαν στην κορυφή μετά την τελευταία αγωνιστική και εκμεταλλεύτηκαν την νέα γκέλα της Μπάγερ Μονάχου. Για να διατηρηθούν εκεί θα πρέπει να συνεχίσουν στις νίκες αρχής γινομένης από το σημερινό παιχνίδι. Είναι το φαβορί αλλά η Μπόχουμ κινδυνεύει και εντός έδρας είναι πάντοτε σκληρό καρύδι.

ΛΕΤΣΕ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (19:30)

Το κίνητρο ουσιαστικά είναι μονόπλευρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για την παραμονή και θα ψάξουν για βαθμό ή βαθμούς καλύτερα κόντρα στην αδιάφορη Ουντινέζε.

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς στην Ιταλία η Σπέτσια θέλει οπωσδήποτε και αυτή νίκη κόντρα στην Μόντσα.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΛΥΟΝ (22:00)

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι δε φιλοξενούμενοι για να ελπίζουν ακόμα για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.