Δημοσίευση

Δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σερί Α΄ και όχι μόνο...

Aρκετά και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει και το σημερινό μενού. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ παίζει εκτός έδρας με την επικίνδυνη Μπράιτον που παλεύει για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι έχουμε και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπετίς στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Απόψε έχουμε και τον επαναληπτικό Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα στην Πόρτο και την Φαμαλικάο. Οι «Δράκοι» μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα είναι το φαβορί για πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εκεί που τους περιμένει η Μπράγκα.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη και οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να σφραγίσουν θέση στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΕΤΙΣ (23:00)

Πραγματοποιούν και οι δύο ομάδες πολύ καλή πορεία φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Παλεύουν αμφότερες για είσοδο στην πρώτη εξάδα που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

ΠΟΡΤΟ-ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ (22:30)

Εκτός απρόοπτου η Πόρτο θα πάρει την πρόκριση και θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Μπράγκα. Η εκτός έδρας νίκη των «Δράκων» με 2-1 στο πρώτο ματς τους δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.