Δημοσίευση

Δυάδα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ με απόδοση 1.70 και 1.68 αντίστοιχα στην "ΒοοkieCo"! (Όλο το πρόγραμμα)

Αρχίζουν την ευρωπαϊκή τους προσπάθεια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απόψε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα. Το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα κληθεί να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι Βόσνιοι ηττήθηκαν 2-1 από την Εγκνάτια στο Ελμπασάν, με το ματς να οδηγείται στην παράταση και τα πέναλτι, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 4-1, παίρνοντας την πρόκριση.

Από την άλλη η ΑΕΚ Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αντιμετωπίσει ομάδα από την Ανδόρα! Ο λόγος για την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες, που διέλυσε με 5-1 τη Βελέζ Μόσταρ εντός έδρας και πέρασε με συνολικό σκορ 6-2 στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, εκεί όπου θα ανταμώσει με την Ένωση.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΠΑΟΚ-ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (20:30)

Ένας σοβαρός και πειθαρχημένος ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Μπόρατς. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.

ΑΕΚ-ΙΝΤΕΡ ΚΛΟΥΜΠ ΝΤΕ ΕΣΚΑΛΔΕΣ (21:00)

Η Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες διέλυσε με 5-1 τη Βελέζ Μόσταρ και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί που την περίμενε η ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να τελειώσει από απόψε την υπόθεση πρόκριση.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ (21:00)

Σε ακόμα ένα ζευγάρι υπάρχει το αδιαφιλονίκητο φαβορί και δεν είναι άλλη από την μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τα τελευταία χρόνια. Η Λουντογκόρετς άλλαξε επίπεδο, κάθε χρόνο παίζει Ευρώπη και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στους αδύναμους Λευκορώσους.

ΤΣΕΛΙΕ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (21:15)

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.