Δημοσίευση

Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Άρη Λεμεσού, ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο Γιουρόπα Λιγκ- Ετοιμάζεται για νέα νίκη ο ΠΑΟΚ!

Βραδιά Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ η αποψινή και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη.

Πολύ δύσκολη εκ νέου αποστολή για τον πρωταθλητή μας Άρη Λεμεσού, που παίζει εκτός αυτή την φορά την Μπετίς.

Εντός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ Αθηνών απέναντι στην Μαργέιγ. Δύσκολο το έργο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που παίζουν εκτός έδρας με Ρεν και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Για το Κόνφερενς Λιγκ τώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αμπερτίν και είναι το μεγάλο φαβορί για νέα νίκη…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΕΤΙΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (22:00)

Αυτή και εάν είναι δύσκολο αποστολή για τον Άρη, κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου. Την προηγούμενη αγωνιστική πάντως στην Λεμεσό, μπορεί να κέρδισαν οι Ισπανοί, αλλά οι πρωταθλητές μας τους έβαλαν δύσκολα. Απόψε το έργο θα είναι δυσκολότερο και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση της για να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

ΡΕΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:45)

Σίγουρα οι Γάλλοι είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί. Προέρχονται και από τη νίκη μέσα στην Ελλάδα απέναντι στον ΠΑΟ. Το συγκρότημα όμως του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αδίκησε τον εαυτό του στο προηγούμενο ματς με την Ρεν και απόψε με περισσότερη σοβαρότητα και συγκέντρωση, μπορεί να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

ΑΕΚ-ΜΑΡΣΕΙΓ (22:00)

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο Βελοντρόμ την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε 3-1 από τη Μαρσέιγ και έτσι μοιραία ηττήθηκε για πρώτη φορά στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ένωση πάλεψε για να πάρει ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα, ωστόσο τα καθοριστικό σημείο ήταν το πέναλτι και η αποβολή του Στάνκοβιτς, χάρη στο οποίο η Μαρσέιγ ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ. Απόψε όμως στην κατάμεστη «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ» οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα μπορούν να πάρουν την ρεβάνς…

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00)

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 της κατόχου του Κόνφερενς Λιγκ Γουέστ Χαμ, ενώ πέτυχε και την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη σε φάση ομίλων ύστερα από 11 αγώνες. Απόψε φυσικά τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά και σίγουρα δυσκολότερα για τον Ολυμπιακό που και πάλι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ.

ΠΑΟΚ-ΑΜΠΕΡΤΙΝ (19:45)

Δεν φοβάται αυτή την Αμπερτίν ο ΠΑΟΚ. Το απέδειξε και μέσα στην Σκωτία που έχανε με 2-0 και στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα το γύρισε το ματσάκι σε 2-3! Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχονται από ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και θα ψάξουν αντίδραση κόντρα στην Αμπερτίν.