Δημοσίευση

Ενδιαφέρον και αποδόσεις που πληρώνουν στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, στην Σεγούντα Ντιβιζιόν και όχι μόνο... (Όλα στην "ΒοοkieCo")

Μπορεί να είναι Σάββατο αλλά τα παιχνίδια είναι λιγοστά λόγω Εθνικών Ομάδων. Αγωνιστική δράση έχουμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας που έχουν αρκετούς υποστηριχτές, στην Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ (17:00)

Οι δύο ομάδες παλεύουν με νύχια και με δόντια για να κρατηθούν στην Λιγκ 1. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Μπέρτον επικράτησε με 3-2 και εάν καταφέρει σήμερα να πάρει νέα νίκη, τότε σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχει και το πάνω χέρι. Επίσης θα ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά θα κάνει βήμα παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν διπλό για να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλιώς το έργο τους θα γίνει δυσκολότερο.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΤΑΟΥΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ (17:00)

Σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη η Ντέρμπι που θέλει να εξασφαλίσει την απεύθειας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά παίζουν για την πάρτυ τους. Ούτε στην πρώτη εξάδα μπορούν να πάνε, αλλά ούτε και να κινδυνέψουν.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΡΕΑΛ ΟΒΙΕΔΟ (17:15)

Δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη έξοδος για την Οβιέδο που παλεύει να μπει στην εξάδα και στα πλέι-οφ για άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι κρίσιμο ματσάκι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετράνε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη η Οβιέδο, θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Σανταντέρ.

ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ-ΑΝΔΟΡΑ (19:30)

Πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι αλήθεια ότι με ενδεχόμενη νίκη οι γηπεδούχοι κάνουν άλλο ένα βήμα παραμονής και παράλληλα κάνουν πιο δύσκολα την ζωή της Ανδόρα που δεν βρίσκεται στα καλύτερα της.