Δημοσίευση

Ενδιαφέρον παιχνίδια σε Βραζιλία και Αργεντινή...

Τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώθηκαν, αλλά η δράση καλοκαιριάτικα… δεν σταματά στην μαγευτική Λατινική Αμερική όπου έχει αρκετούς λάτρεις. Απόψε έχουμε ματς σε Αργεντινή και Βραζιλία με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (20:00)

Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι που προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη 9άδα της βαθμολογίας, κόντρα σε μια Ούνιον… που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το φετινό πρωτάθλημα και φαίνεται θα παλέψει μονάχα για παραμονή στην κατηγορία.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ (23:00)

Πολύ καλό πρωτάθλημα πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι που φαίνεται θα παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας και φαίνεται θα έχουν μία χαλαρή χρονιά χωρίς άγχος και περιπέτειες…

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ (00:30)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες στην Βραζιλία. Ξεκίνησαν καλά το φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

ΓΚΟΪΑΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (00:30)

Σούπερ φαβορί οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο, κόντρα στην Γκοϊας που δείχνει αρκετά αδύναμη και θα είναι έκπληξη να κρατηθεί στην κατηγορία, αν δεν αλλάξει ριζικά την συνολική εικόνα της.