Δημοσίευση

Ενδιαφέρον παιχνίδια σε Κύπρο, Ισπανία, Ελλάδα και όχι μόνο...

Ολοκληρώνεται απόψε η 17η αγωνιστική στο Κυπριακό Πρωτάθλημα με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΖ και Δόξα. Οι δύο ομάδες παλεύουν για παραμονή και η αναμέτρηση είναι σημαντική για την μετέπειτα πορεία τους.

Δράση και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σούπερ Λιγκ, FA Cup και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΖ-ΔΟΞΑ (19:00)

Πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο και δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι αλήθεια, ότι η Δόξα εκεί που ήταν ξεγραμμένη, άρχισε να ανεβάζει απόδοση και η νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Άρη προ ημερών, έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Οι γηπεδούχοι ξέχασαν τι πάει να πει νίκη και προέρχονται μάλιστα και από τρεις σερί ήττες

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (20:15)

Ενδιαφέρον ματσάκι με δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι δε φιλοξενούμενοι για να αυξήσουν το νικηφόρο σερί τους και να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:30)

Άλλη μια επικίνδυνη έξοδος για την ασταθή Μπαρτσελόνα φέτος. Σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, κόντρα σε μια Λας Πάλμας που φέτος τα πάει αρκετά καλά με βάση και το μπάτζετ που διαθέτει.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (17:00)

Aμφότερες οι δύο ομάδες παλεύουν για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ και το έργο του ηττημένου θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο. Ο νικητής παίρνει δυναμική και ψυχολογία.