Δημοσίευση

Ενδιαφέρον σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Νρτιβιζιόν και Καμπιονάτο... (Σούπερ αποδόσεις και αμέτρητοι συνδυασμοί στην "ΒοοkieCo"

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση και όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων τόσο περισσότερο είναι το ενδιαφέρον.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΛΕΙΨΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (16:30)

Μπορεί να μην διεκδικούν το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, αλλά έχουν αξιοπρόσεχτη πορεία μέχρι τώρα. Μην ξεχνάμε ότι και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται και στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Μπουντεσλίγκα τώρα, αμφότερες προσπαθούν να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη τετράδα. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό ματσάκι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ (19:00)

Ξεκίνησαν με πρωταρχικό στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά η φετινή Ίντερ είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα, γεγονός που το απέδειξε και εντός αγωνιστικού χώρου. Πλέον οι δύο ομάδες, παλεύουν για την 2η θέση, αφού εκτός απρόοπτου θα καταλήξουν στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (19:30)

Οι γηπεδούχοι ήδη πανηγυρίζουν το φετινό πρωτάθλημα και σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά. Από την άλλη η Στουτγκάρδη θέλει να «κλειδώσει» θέση στην πρώτη τετράδα. Παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν είναι παντελώς αδιάφορη.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00)

Αναμένεται πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο δουλεμένες ομάδες που έχουν εξαιρετικούς προπονητές στην άκρη των πάγκων τους. Ντιέγκο Σιμεόνε απέναντι στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τι να προσθέσουμε άλλο; Είναι αλήθεια ότι με μια ενδεχόμενη νίκη η Ατλέτικο, κάνει τεράστιο βήμα για να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.