Δημοσίευση

Επαναληπτικοί αγώνες του Champions League για μια θέση στην 8αδα!

Τα βλέμματα όλων απόψε είναι στραμμένα στους δύο μεγάλους επαναληπτικούς αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μάθουμε τις άλλες δυο ομάδες που θα κλείσουν θέση στην 8άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί με τους Γερμανούς να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 στην Γαλλία. Στο δεύτερο ματς της βραδιάς η Τότεναμ υποδέχεται την Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση μετά το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την Παρί που έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές σαν τον Μέσι και Εμπαπέ. Οι Γάλλοι καλούνται να κάνουν υπέρβαση για να πάρουν την πρόκριση μετά την εντός έδρας ήττα τους στο πρώτο ματς (0-1).

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΙΛΑΝ (22:00)

Ανοικτή παραμένει η πρόκριση και στο συγκεκριμένο ζευγάρι μετά το 1-0 των Ιταλών στο πρώτο ματς. Οι Άγγλοι πάντοτε εντός έδρας έχουν τεράστια δυναμική και η Τότεναμ μας το απέδειξε πάμπολλες φορές και στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα οι «ροσονέρι» έχουν το προβάδισμα και φέτος έχουν πολύ ποιοτική ομάδα.