Δημοσίευση

Επαναληπτικοί Κυπέλλου Κύπρου

Πολύ σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα διεξάγονται οι επαναληπτικοί ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή. Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ΑΕΛ και η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Έχουμε και Ελ Κλάσικο απόψε ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για τον πρώτο αγώνα στα πλαίσια του Copa del Rey…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΕΛ (17:00)

Ανοικτή είναι η πρόκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν πανέτοιμοι να ανατρέψουν το σκορ της πρώτης αναμέτρησης και να πάρουν την ιστορική πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Από την άλλη οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν όσο πιο καλά μπορούν το υπέρ τους προβάδισμα για να πάρουν αυτή την πολυπόθητη πρόκριση. Να σημειώσουμε ότι με οποιοδήποτε ισόπαλο αποτέλεσμα προκρίνεται η ΑΕΛ και αυτό έχει την δική του σημασία.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00)

Ματς της χρονιάς για την Ανόρθωση. Μετά τη αποτυχία στον θεσμό του πρωταθλήματος δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από το να κατακτήσει το Κύπελλο για να σώσει την σεζόν. Μπορεί να είναι το φαβορί για πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα βάζει δύσκολα στην παρέα του Βέσκο Μιχαήλοβιτς. Η ήττα με 2-1 στο Μακάρειο αύξησε τις πιθανότητες των «μαυροπράσινων» για να υλοποιήσουν την μεγάλη έκπληξη. Αναμένεται κοσμοσυρροή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση να θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Στο Copa del Rey η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. Σίγουρα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.