Δημοσίευση

Επιστροφή στις βραδιές Champions League!

Επιτέλους και πάλι Τσάμπιονς Λιγκ με τις βραδιές μας να γεμίζουν ωραία και ποδοσφαιρικά. Διεξάγεται σήμερα και αύριο η 3η αγωνιστική των Ομίλων και όσο προχωράμε… μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

Στην αποψινή βραδιά μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί αλλά κυρίως σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, όλα είναι πιθανά και το είδαμε πάμπολλες φορές…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (19:45)

Σίγουρα, οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Σάλτσμπουργκ αλλά ο άσσος στο 1.30 είναι πολύ χαμηλός σε σύγκριση πάντοτε και τις δυσκολίες του αγώνα. Κοιτάζοντας κάποιος και την βαθμολογία, θα δει ότι οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι τρεις.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00)

Απογοητεύει η φετινή Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ (στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τα πάει πολύ καλά), καθώς στα δύο πρώτα ματς, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ δείχνει ικανή, ακόμα και να περάσει πρώτη στον Όμιλο.

ΛΑΝΣ-PSV ΑΙΝΧΤΟΒΕΝ (22:00)

Εντυπωσιάζει η Λανς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην πρωτιά του Ομίλου με τέσσερις βαθμούς και ακολουθεί η Άρσεναλ με τρεις. Με ενδεχόμενη νέα επιτυχία κόντρα στους Ολλανδούς, τότε κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι, κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα (πρωτοπόροι) αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ουραγοί του Ομίλου με μόλις ένα βαθμό συγκομιδή. Αν θέλουν να ελπίζουν για κάτι… τότε απόψε θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάσουν στην Γαλλία.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΡΣΕΝΑΛ (22:00)

Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής τα δεδομένα του Ομίλου. Οι Ισπανοί έχουν δύο βαθμούς και οι Άγγλοι τρεις. Ο νικητής παίρνει προβάδισμα πρόκρισης και δυναμική για τη συνέχεια.