Δημοσίευση

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα ο ΑΠΟΕΛ και πάμε στο BookieCo!

Ο ΑΠΟΕΛ ρίχνεται το βράδυ της Τρίτης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πέτροκουπ και στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Μολδαβία.

Η ώρα της κρίσης έφτασε στον ΑΠΟΕΛ. Μετά από την κοπιαστική προετοιμασία του καλοκαιριού, οι γαλαζοκίτρινοι θα δείξουν κόντρα στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας τα πρώτα… επίσημα αποτελέσματα. Η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο έδωσε τέσσερα φιλικα και κέρδισε το πρώτο, ενώ στα υπόλοιπα εξήλθε ισόπαλη. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές προκειμένου να εντοπίσουν τα λάθη και να τα διορθώσουν. Έτσι και ο Ισπανός τεχνικός τα σημείωσε και είναι έτοιμος να παρουσιάσει την ομάδα του βελτιωμένη και κυρίως με ελαφριά πόδια.

Κόντρα στην Πέτροκουπ είναι φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, όμως, θα πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Οι Μολδαβοί απέκλεισαν στον πρώτο γύρο την Ορνταμπάσι, επομένως κάτι καλό θα έχουν ώστε να καταφέρουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να βρεθούν στο δρόμο των γαλαζοκιτρίνων.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στο γεμάτο ΓΣΠ και θέλει τη νίκη ώστε να απελευθερωθεί από το οποιοδήποτε άγχος. Ωστόσο παραμένει ερωτηματικό η παρουσία του Ντβάλι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την ΑΕΚ και του Μπέλετς που δεν έπαιξε. Όσον αφορά στους Ελ Αραμπί και Μάιερ οι ενδείξεις λένε ότι θα έρθουν από τον πάγκο.

Πάντως, ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί τόσο για τη νίκη, όσο και για την πρόκριση, ωστόσο οι επιλογές στο BookieCo είναι πάρα πολλές για τους παίκτες του στοιχήματος.