Δημοσίευση

Φαβορί για νίκη (ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση) με συνδυασμούς στην "ΒοοkieCo"- Προβάδισμα η Άστον Βίλα κόντρα στην Νιουκάστλ...

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και απόψε ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής με δύο αναμετρήσεις όπου υπάρχουν φαβορί. Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Καρμιώτισσα και η Ανόρθωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΖ.

Φουλ αγωνιστική μεσοβδόμαδα και στην Πρέμιερ Λιγκ με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΕΛ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (19:00)

Εάν θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου το ΑΠΟΕΛ, τέτοιου είδους παιχνίδια και κυρίως εντός έδρας επιβάλλεται να τα κερδίζει. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά η Καρμιώτισσα έκανε πολλές εκπλήξεις τη φετινή χρονιά και χρειάζεται προσοχή.

ΑΕΖ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (19:00)

Την έπαθε στον πρώτο γύρο η Ανόρθωση κόντρα στην ΑΕΖ και απόψε λογικά θα παρουσιαστεί περισσότερο υποψιασμένη. Το γεγονός ότι πλέον η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα έχει κόσμο στο πλευρό της στα εκτός έδρας παιχνίδια, αυτό θα παίξει τον ρόλο του, επειδή οι φίλοι της Ανόρθωσης έδιναν μαζικά το παρών τους. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες για την «Κυρία». Η ΑΕΖ είναι δουλεμένο σύνολο, που μπορεί να βάλει σε όλους δύσκολα κυρίως στο «Αμμόχωστος».

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ (21:30)

Την δεύτερη της σερί νίκη θέλει να πανηγυρίσει η Άρσεναλ στην προσπάθεια που κάνει για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, κόντρα σε μια Νότιγχαμ που εντός έδρας έχει άλλη δυναμική.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:15)

Εξαιρετικό πρωτάθλημα πραγματοποιεί φέτος η Άστον Βίλα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Δείχνει ικανή να διατηρηθεί σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι το τέλος.