Δημοσίευση

Φαβορί Ομόνοια, Γιουβέντους και Ρεμς, αλλά...

Καταρχάς να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλό μήνα και πάνω από όλα με υγεία. Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13η αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος το οποίο εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και φέτος. Προγραμματισμένο είναι ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την Ομόνοια που παίζει εκτός έδρας με τον Οθέλλο.

Δράση και σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Σερί Α΄, Λιγκ 1 και όχι μόνο…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΟΘΕΛΛΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ (19:00)

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι φιλοξενούμενοι για να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλο φαβορί είναι φυσικά η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, αλλά ο Οθέλλος σε κάθε αγωνιστική στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα και δείχνει ικανός να κάνει την ζημιά στον οποιοδήποτε κυρίως εντός έδρας. Μια σοβαρή και πειθαρχημένη Ομόνοια, έχει τα φόντα για την δεύτερη σερί νίκη.

ΜΟΝΤΣΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

Έξοδος που κρύβει παγίδες και κινδύνους για την εξαιρετική φέτος Γιουβέντους που επέστρεψε δριμύτερη και δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου. Δείχνει όμως ότι και το ματσάκι δεν θα είναι εύκολο για την Γιούβε.

ΡΕΜΣ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (22:00)

Πολύ θετική η πορεία μέχρι τώρα των γηπεδούχων που δείχνουν ικανοί ότι μπορούν να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Για να πετύχουν όμως τον στόχο τους, τέτοιου είδους παιχνίδια όπως το αποψινό θα πρέπει να δείχνουν χαρακτήρα και να τα κερδίζουν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν και φέτος για παραμονή στην κατηγορία.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ (21:30)

Πολύ σημαντικό και παράλληλα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, απλά οι γηπεδούχοι δείχνουν να σκοράρουν πιο εύκολα σε σύγκριση με τους φιλοξενούμενους. Αμυντικά είναι χάλια και οι δύο, αφού δέχονται γκολ με το τσουβάλι.