Δημοσίευση

Φοβερά Ντέρμπι: AEK-Άρης, Άστον Βίλα-Άρσεναλ, Ντόρτμουντ-Λειψία και Αταλάντα-Μίλαν- Τα φαβορί και η υπόλοιπη δράση...

Άλλο ένα Σάββατο με σπουδαία και σημαντικά παιχνίδι τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

Εντός συνόρων, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, δεσπόζει το ματσάκι ανάμεσα στην εντυπωσιακή φέτος Άστον Βίλα και την Άρσεναλ.

Ντέρμπι και στην Μπουντεσλίγκα, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Λειψία.

Το δικό του ενδιαφέρον έχει και στο Καμπιονάτο, το παιχνίδι ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Μίλαν.

Στην Σούπερ Λίγκα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνη έξοδο κόντρα στον Ατρόμητο.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (17:00)

Με ντέρμπι ξεκινάει ο δεύτερος του πρωταθλήματος, όπως έγινε φυσικά και στην πρεμιέρα. Μιλάμε για πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για υλοποίηση των μεγάλων τους στόχων. Οι γηπεδούχοι, παρουσιάζονται αναγεννημένοι στα τελευταία παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο που είναι αήττητοι (δύο νίκες και μια ισοπαλία), χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ. Από την άλλη οι πρωταθλητές, είναι και φέτος πολύ καλοί και δείχνουν ικανοί να πάρουν για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΖ (19:00)

Σούπερ φαβορί οι πρωτοπόροι που βρίσκονται και σε καλή ψυχολογική αλλά και αγωνιστική κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοδώρησαν με πέντε γκολάκια την Δόξα εντός έδρας και πάλι έχουν καπάκι ματσάκι… για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Σίγουρα η ΑΕΖ του Λιάσου Λουκά, έδειξε πολύ καλύτερα πράγματα από την φετινή Δόξα και λογικά δεν θα είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30)

Και όμως είναι ντέρμπι. Η φετινή Άστον Βίλα πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι εύκολη η έξοδος για την Άρσεναλ. Σίγουρα οι «Κανονιέρηδες» είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΙΨΙΑ (19:30)

Αναμένεται πολύ μεγάλο παιχνίδι και γκολ φυσικά… από δύο εκ φύσεως επιθετικές ομάδες. Παλεύουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για διεκδίκηση του τίτλου, με βάση τα σημερινά μας δεδομένα, φαντάζει δύσκολος ο στόχος.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ (19:00)

Δυσανάλογο το σετ αποδόσεων στο ματσάκι, με βάση αυτά που μας έδειξαν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την φετινή Αταλάντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:00)

Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά εάν αγωνιστεί με βάση τις δυνατότητες του, εύκολα ή δύσκολα μπορεί να αποδράσει με το διπλό.