Δημοσίευση

Φουλ για πρόκριση η Εθνική Ελλάδας με σούπερ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo", ο άσσος της Ουκρανίας και το 2-3 γκολ στο Ουαλία-Πολωνία...

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική Ελλάδας που με πρόκριση απόψε κόντρα στην Γεωργία πάει στο Euro 2024!

Η Ελλάδα στον ημιτελικό ήταν εξαιρετική, έκανε ό,τι ήθελε το Καζακστάν και πήρε τη νίκη με 5-0, με την οποία έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα τεθεί αντιμέτωπη απόψε με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, η οποία επικράτησε με 2-0 του Λουξεμβούργου.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του μεγάλου ματς θα πάει στον 6ο όμιλο της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Στα υπόλοιπα ματς των ημιτελικών Πολωνία, Ουαλία, Ουκρανία και Ισλανδία ήταν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την ημιτελική φάση των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024, αφήνοντας εκτός Βοσνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Εσθονία.

Συνοπτικά η Ουκρανία θα υποδεχθεί την Ισλανδία και η Ουαλία την Πολωνία…

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (19:00)

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, η Ελλάδα διέλυσε με 5-0 το Καζακστάν στην OPAP Arena και θα κοντραριστεί απόψε εκτός έδρας με τη Γεωργία για μία θέση στο Euro 2024. Σίγουρα το έργο θα είναι δυσκολότερο μέσα σε μια καυτή έδρα. Οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ έδειξαν όμως ότι έχουν όλα τα φόντα και τη δυναμική να μην αφήσουν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Το συναρπαστικότερο παιχνίδι των ημιτελικών διεξήχθη στη Ζένιτσα, εκεί όπου η Βοσνία «άγγιξε» τη νίκη, αλλά είδε την Ουκρανία να της κλέβει την πρόκριση με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Στον τελικό, θα συναντήσουν την Ισλανδία, η οποία επίσης προκρίθηκε με ανατροπή, κόντρα στο Ισραήλ.

ΟΥΑΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (21:45)

Με σχετική ευκολία προκρίθηκαν οι δύο ομάδες στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ. Η Ουαλία επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 στο Κάρντιφ της Φινλανδίας. Από την άλλη η Πολωνία δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στη σαφώς πιο αδύναμη Εσθονία, πανηγυρίζοντας τη νίκη με το εμφατικό 5-1 στη Βαρσοβία! Έτσι οι δύο ομάδες θα τα πούνε απόψε μεταξύ τους και μιλάμε για πολύ αμφίρροπο ζευγάρι.