Δημοσίευση

Φουλ για πρόκριση η Εθνική Ελλάδας με τοπ αποδόσεις στην "ΒοοkieCo" και το υπόλοιπο πρόγραμμα με φάρο το EURO 2024!

Το ταξίδι της Ελλάδας προς τα τελικά του Euro ξεκινάει κόντρα στο Καζακστάν! Μετά την ήττα από τη Σλοβενία δια ποδός... Βέρμπιτς (2-1), οι Καζάκοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας και πλέον στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειες της Εθνικής Eλλάδας.

Έτσι απόψε σε μονό ημιτελικό, η Ελλάδα καλείται να αποκλείσει το Καζακστάν στην κατάμεστη «OPAP ARENA» για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Από εκεί και πέρα στον έτερο ημιτελικό η Γεωργία θα κοντραριστεί με το Λουξεμβούργο, με τους νικητές των ζευγαριών να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό των play-offs στις 26 Μαρτίου με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω τα ζευγάρια για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα:

Το Path A των playoffs

Πολωνία - Εσθονία

Ουαλία - Φινλανδία

Τελικός: Σε Ουαλία ή Φινλανδία

Το Path B των playoffs

Ισραήλ - Ισλανδία

Βοσνία - Ουκρανία

Τελικός: Σε Βοσνία ή την έδρα που θα ορίσει η Ουκρανία

Το Path C των playoffs

Γεωργία - Λουξεμβούργο

Ελλάδα - Καζακστάν

Τελικός: Σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (19:00)

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή από το Ελλάδα-Καζακστάν και ελπίζουμε φυσικά να είναι η Ελλάδα. Ο Γεωργιανοί ανέβηκαν επίπεδο τα τελευταία χρόνια αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το Λουξεμβούργο που για να φτάσει μέχρι εδώ δεν είναι εντελώς τυχαίο.

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (21:45)

Θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα για την Εθνική Ελλάδας σε περίπτωση που δεν προκριθεί στο Euro 2024. Αρχικά όμως καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν για να περάσει στον μεγάλο τελικό. Είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από το Καζακστάν.

ΒΟΣΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21:45)

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια αυτής της φάσης. Μιλάμε για δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες και παράλληλα ποιοτικές. Στις στοιχηματικές αγορές, οι Ουκρανοί αν και φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί.

ΙΣΡΑΗΛ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Άλλο ένα πολύ μεγάλο ζευγάρι και αναμένεται μεγάλη μάχη για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Οι Ισραηλινοί για καθαρά λόγω έδρας έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα.

ΟΥΑΛΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Μιλάμε για δύο καλές ομάδες οι οποίες όμως έδειξαν αστάθεια και στα Προκριματικά. Η έδρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως αναφέραμε και στα πιο πάνω ματς.