Δημοσίευση

Για την υπέρβαση η Ελλάδα κόντρα στην Αγγλία, το διπλό της Γαλλίας και το ντέρμπι Ιταλία-Βέλγιο...

Αρχίζει απόψε η δράση και πάλι στο Nations League με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε διακοπή… για διεθνείς υποχρεώσεις.

Στην μάχη απόψε ρίχνεται και η Εθνική Ελλάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν τεράστια πρόκληση ενώπιον τους, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αγγλία για τον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Για τον ίδιο Όμιλο, η Φινλανδία φιλοξενεί την Ιρλανδία.

Για την πρώτη κατηγορία τώρα, έχουμε το ντέρμπι Ιταλία-Βέλγιο και στο δεύτερο ματς της βραδιάς η Γαλλία είναι το φαβορί κόντρα στο Ισραήλ εκτός έδρας.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (21:45)

Έφτασε η ώρα της μεγάλης υπέρβασης για την Εθνική Ελλάδας. Αγωνίζονται οι κορυφαίες και πρωτοπόρες ομάδες του Ομίλου και κανείς δεν αμφισβητεί ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Αγγλία. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να τα δώσουν όλα, να υπερβάλουν εαυτό και εάν έρθει το θετικό αποτέλεσμα ήρθε. Να θυμίσουμε ότι την 2η αγωνιστική η Εθνική Ελλάδας με δύο πανέμορφα γκολ από Ιωαννίδη και Τζόλη, άλωσε το Δουβλίνο νικώντας με 2-0 την Ιρλανδία και έφτασε τους έξι βαθμούς στο Nations League. Απόψε η Ελλάδα πάει στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία για την τρίτη αγωνιστική με μεγάλη αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου. Από την πλευρά τους οι Άγγλοι, προέρχονται κα αυτοί από δύο νίκες κόντρα σε Ιρλανδία και Φινλανδία και θέλουν απόψε να τριτώσει το καλό.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Μιλάμε για τις δύο πιο αδύναμες ομάδες του Ομίλου με βάση τα σημερινά δεδομένα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια δεν πήραν βαθμό και δεν κατάφεραν μάλιστα να σκοράρουν κόντρα σε Ελλάδα και Αγγλία. Ουσιαστικά ισοπαλία δεν βολεύει κανένα στην αποψινή αναμέτρηση.

ΙΣΡΑΗΛ-ΓΑΛΛΙΑ (21:45)

Μια σοβαρή και πειθαρχημένη Γαλλία δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Ισραήλ που είναι η ουραγός ομάδα του δεύτερου Ομίλου στην πρώτη κατηγορία. Η Γαλλία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ιταλία εντός έδρας (1-3) αλλά στην 2η αγωνιστική έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε του Βελγίου με 2-0. Απόψε θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να αυξήσει παράλληλα τις πιθανότητες της για την δυάδα. Οι γηπεδούχοι χάνουν τεράστια δυναμική, καθώς δεν αγωνίζονται στην χώρα τους αλλά απόψε στην Ουγγαρία σε ουδέτερο γήπεδο.

ΙΤΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ (21:45)

Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Την δεδομένη στιγμή οι Ιταλοί δείχνουν να είναι καλύτεροι και ποιοτικότεροι από τους Βέλγους. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές η «Σκουάντρα Τζούρα» επικράτησε εκτός έδρας της Γαλλίας (1-3) και του Ισραήλ (1-2). Από την άλλη το Βέλγιο στην πρεμιέρα κέρδισε εντός με σχετική ευκολία το Ισραήλ με 3-1 και την δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός από την Γαλλία (2-0).