Δημοσίευση

Η ΑΕΚ σε ακόμη ένα ιστορικό παιχνίδι για την φάση των 16 του Conference League!

Άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ Λάρνακας στην Ευρώπη που έκανες τους πάντες να παραμιλάνε τη φετινή χρονιά. Οι «κιτρινοπράσινοι» υποδέχονται την Γουέστ Χαμ για την φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Σίγουρα είναι το αουτσάϊντερ κόντρα στην Αγγλική ομάδα όμως θα προσπαθήσουν απόψε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες για άλλη μία τεράστια έκπληξη στην Ευρώπη.

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό μενού απόψε με αγώνες σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ με στόχο όλων των ομάδων για πρόκριση στους «8» των δύο διοργανώσεων.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (19:45)

Μόνο και μόνο ότι κυπριακή ομάδα αγωνίζεται Μάρτιο μήνα στην Ευρώπη αυτό αποτελεί μεγάλο ιστορικό στοιχείο. Η ΑΕΚ Λάρνακας πραγματοποιεί φοβερή χρονιά στα ευρωπαϊκά σαλόνια και ενώπιον της έχει ακόμα μία τεράστια πρόκληση που ακούει στο όνομα… Γουέστ Χαμ. Οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Όλτρα υποδέχονται τους Άγγλους που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση. Έτσι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και πίεση με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της που θα της αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό στην Αγγλία. Απαιτείται υπέρβαση και η ΑΕΚ μας έχει συνηθίσει ότι γνωρίζει από αυτές.